fbpx

Personen bag klinikken

Mit navn er Julie Sommer og jeg startede i 2016 Privatklinikken Ageless ud fra et ønske om at tilbyde pris venlige og konkurrencedygtige ikke-kirurgisk, medicinske og kemiske anti-age alternativer til at sænke ældningsprocessen og forny huden. Siden da, har min interesse for bioteknologi og de fantastiske teknologier der findes på marked til behandling af kroppen, grebet om sig, og klinikken kan i dag tilbyde helt unikke alternative behandlinger som renser og former kroppen, minimere og afhjælper smerter, inflammation og irritation.

Jeg gør mig umage for at finde de maskiner, der giver de bedste resultater på min egen krop. Min personlige erfaring er, at de bioteknologiske metoder er effektive men skånsomme. Lymfedrænage og lysbehandling holder min krop smertefri og i top form, selvom jeg efterhånden har lidt år på bagen. Anti-age behandlingerne, er det tætteste, jeg selv er kommet på at finde ungdommens eliksir. Der findes i dag ingen behandling i verden, som løser problemer med ældning én gang for alle. Det er min vurdering, at der heller ikke findes andre behandlingsmetoder på markedet end bioteknologi, som giver de resultater jeg oplever, på så kort tid, uden rekreationstid og med så lav risiko for komplikationer. Vores teknologier til behandlinger af psoriasis, smerter og væske ophobninger er unikke i DK.

Smuk hud starter indefra og derfor mener jeg, at man skal tage fat der og genopbygge huden. Hud er som udgangspunkt utroligt godt at have og derfor bør man, efter min overbevisning, prøve bioteknologi, inden man beslutter sig for at få fjernet hud ved et kirurgisk indgreb, benytter filler eller ligende som anti-age behandling.

Jeg har skam rynker, men de er små, min hud føles fast, glat og ser ensartet ud. Jeg ved, at behandling med bioteknologi er det bedste, jeg kan gøre for at holde min hud ungdommelig, uden at ændre mit naturlige udseende. For mig er det vigtigste, at anti-age-behandlingerne sætter ældningsprocessen på pause og stimulerer huden til at genopbygge en fast, smuk og sund hud, fordi kollagenproduktionen øges og fordi huden trækker sig sammen.

Jeg åbnede min klinik ud fra et ønske og lyst til at dele min viden og erfaring med mine kunder. Gennem løbende uddannelse og et fantastisk samarbejde med mine leverandøre, har jeg udviklet en unik forståelse for kroppen og bioteknologierne og deres effektive virkninger.

Jeg håber du beslutter dig for at komme og prøve mine behandlinger og opleve klinikken.