fbpx

Lymfedrænage i København

Lymfedrænage hjælper dit lymfesystem, som hovedsageligt består af lymfekar, lymfevæske og lymfeknuder. Knuderne fungerer som vagtposter (kaldet skildvagt), de filtrerer og renser lymfevæsken for bakterier og affaldsstoffer, de griber kræftceller, samt udvikler forsvarsceller, som kan bekæmpe infektioner. Tilstopninger i lymfesystemet får huden til at ældes fordi de nye hudceller forgiftes af deres egne affaldsprodukter. Du har mere lymfevæske i din krop end du har blod.

LYMFEDRÆNAGE

Vores udstyr

På Privatklinikken Ageless bestræber vi os altid på at tilbyde effektive behandlinger og have det bedste udstyr. Vores maskinelle lymfedrænage udstyr er måske det samme, som du kender fra de få hospitaler, som tilbyder maskinel lymfedrænage.

Maskinel lymfedrænage er en præcis og ensartet pulserende “massagetryk” fra en række overlappende luftkamre i manchetten, som oppustes skiftevis. Hårde og upræcise tryk har ingen drænerende virkning på lymfen, idet der lukkes for gennemstrømning.

Med maskinel lymfedrænage forhindres venøst tilbageløb og man opnår flere præcise tryk på kroppen på kortere tid end ved manuel lymfedrænage.

Hvad opnår man med lymfedrænage?

Et godt helbred hænger uløseligt sammen med lymfevæskens mulighed for at bevæge sig frit. Dette opnås ved lymfedrænage/pressotherapy.

Lymfedrænage er en meget afstressende behandling, hvor de pulserende “massagetryk” har en afslappende virkning på det sympatiske nervesystem (vores stressnervesystem) dvs. din krop tvinges ned i laveste gear. Der er ingen smerter ved behandlingen.

Lider du af væskeophobninger, også kaldet lymfødem kan maskinel lymfedrænage effektivt fjerne væskeophobningerne.

Efter skønhedsoperationer som fedtsugning eller brystoperation, vil området efterfølgende føles stramt af hævelse og væskeophobninger. For at sikre at ar bliver pæne og huden bliver glat efter fedtsugning, er det nødvendigt, hurtigt, at skabe øget blodcirkulation, hvilket giver ilt til cellerne. Ilt til cellerne opnås med lymfedrænage, derved hæfter hudens lag hurtigere sammen og ar heler pænt.

Resultatet af ændringer (operationer) i lymfesystemet vil typisk give væske i kroppen og hævelse på grund af væskeophobning. Det sker, fordi lymfevæsken ikke længere kan ledes væk af den vante vej eller fordi der produceres for meget lymfevæske. Bliver du opereret for kræft og får fjernet lymfekunder i armhulen, er der stor risiko for at få problemer med lymfødem i arme og hænder. Det samme gør sig gældende ved proteseoperation og amputation. Bliver du hurtigt behandlet med lymfedrænage er din chancer for at undgå problemer med væskeophobning langt større.

Ved sportsskader som fibersprængning, kan behandling med maskinel lymfedrænage reducere helingsprocessen kraftigt. Derudover kan man med fordel benytte behandlingen til af fjerne mælkesyre fra musklerne, hvis man træner til en sportspræstation. Ved at lede de døde muskelfibre og mælkesyre ud af kroppen, dannes der bedre muskler efterfølgende og man kan træne oftere.

 • Udrenser affaldsstoffer og giver smuk hud.
 • Fjerner væskeophobninger i f.eks. hævet ankler.
 • Booster dit immunforsvar.
 • Slår stresshormoner ihjel.
 • Forbedre din søvnkvalitet.
 • Reducere eksem.
 • Giver smertelindring i muskler og lethed i kroppen.
 • Reducere fordøjelse- og forstoppelsesproblematikker.
 • Fremmer helingsprocessen ved sportsskader f.eks. fibersprængning.
 • Øger blodcirkulationen og fremmer heling efter operation eller skader.
 • Reducere uro og stikkende fornemmelse i ben og arme.
 • Mindsker smerter og bevægelsesbesvær ved gigt.
 • Forbedre slutresultatet af fedtsugning (liposuction) eller brystoperation.
Priser
3.500 kr.
10 turs kort

Over- eller underkrop 45 min pr. behandling. Tilbuddet kan ikke kombineres med 25% velkomstrabat.

400 kr.
Over- eller underkrop

Behandlingen tager ca. 45 min.

1.

Behandlingsforløb

Ved væskeophobninger anbefaler vi et opstartsbehandlingsforløb på 3 behandlinger med 7 dages mellemrum. Vedligehold efter behov.

Ved udrensning anbefaler vi et opstartsbehandlingsforløb på 10 til 12 behandlinger af 45 minutter eller 90 min.

Uge 1 til 4:
2 til 3 behandlinger om ugen.

Efter uge 4:
1 til 2 behandlinger om ugen.

Vedligehold:
1 behandling af 45 time hver 4 uge.

2.

Før behandlingen

Til behandlingen skal du medbringe rent blødt tøj uden lynlås, gamacher, sokker og langærmet trøje, dette tøj skal du bærer under behandlingen. Du er meget velkommen til at skifte tøj på klinikken.

3.

Efter behandlingen

Efter en behandling med lymfedrænage er det normalt at kroppen føles meget afstresset. Man bør påregne øget vandladning på behandlingsdagen, derfor er det også vigtigt at drikke ca. 1,5 liter vand, fordelt jævnt på dagen.

4.

Bivirkninger

Øget behov for søvn ved opstart af et behandlingsforløb og øget vandladning på behandlingsdagen, fordi kroppen renser ud.

5.

Hvem kan behandles?

Hvis du er gravid kan ben behandles ifølge forudgående aftale med læge. Undgå behandling hvis du har kræft, dårligt hjerte, årebetændelse, alvorlig åreforkalkning, lever- og nyresvigt, alvorlige inflammatoriske sygdomme som tuberkulose og HIV, svær astma, koldbrand eller betændelse i huden, nyligt fortaget hudtransplantation, skrumpelever (levercirrose). Tal altid med din læge inden behandlingen med lymfedrænage påbegyndes efter et sygdomsforløb og/eller operation. Kontakt os hvis du er i tvivl om behandlingen er noget for dig.

6.

Book en tid

Er du i tvivl om vores behandling kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at booke en gratis konsultation hos os eller kontakte os på telefon 70 200 006 og få svar på dine spørgsmål.

Har du fået information nok og ønsker at booke en tid til behandling så tryk her.

Book nuBook nu
Jeg kan virkelig anbefale behandling hos Julie. Jeg har fået 2 behandlinger og kan virkelig se forskel. Wauuu. Min mand... sagde: "Hold da op" da jeg kom hjem, og det var ikke ment som: "Har du nu brugt for mange penge igen", nej det var ment om forskellen i mit ansigt efter behandlingen. 🤩👍🏼🙌🏼læs mere
Marianne Godtfredsen
Marianne Godtfredsen
Fantastisk service ! Og fantastisk behandling ! Mere professionelt kan det ikke blive !
Kan klart anbefales.
Mohammad Majid
Mohammad Majid
kanon rådgivning, rimelige priser og synlige resultater.

Julie du er kanon.
Elaine Rønnau Burmeister
Elaine Rønnau Burmeister
Endeligt noget der virker😀
Jeg har fået utallige ansigtsbehandlinger, brugt mænger af penge, blot for at... blive skuffet af resultatet, efter at have fået behandlinger med radio frekvens af Julie, er det første gang EVER jeg kan se et resultat 👌👏 det virker.
Jeg er imponeret, hun ved alt om maskinerne og produkternes indhold
Og virke, man kan virkelig mærke at hun brænder for det, og har en følelse af, hun bruger mere tid på behandlingen end man har betalt for.
Jeg glæder mig til næste behandling❤️
læs mere
Gitte Rustad
Gitte Rustad
Dygtig og sympatisk behandler. Resultatet er imponerende og kan ses med det samme!!!Jeg kan kun varmt anbefale stedet... og behandlingerne.læs mere
Bata Biljana Trisic
Bata Biljana Trisic
Får lækre behandlinger og det giver både humøret og huden et løft
Helle Soling
Helle Soling
Jeg var heldig at hinde en ansigtsbehandling i december som jeg benyttede d 29/1 , jeg bliver mødt af Julie som ved... mere om hud og dens pleje end nogen anden , jeg fik den bedste behandling og har booket ny tid , jeg er blevet fast kunde nu ❤️🙏🏾læs mere
Lotte Bendix
Lotte Bendix
Jeg er 64 år, og kan for første gang både se og mærke forskel på min hud .
Hos Ageless bliver du mødt at den... sødeste og mest kompentente behandler jeg nogensinde har mødt.
Hendes viden om hud og hudpleje gør at man føler sig fuldstændig tryk i hendes hænder, og man er ikke i tvivl om at hun kun vil opnå det bedste resultat hun kan for dig.

Er så glad har fundet det sted, og kommer der nok i al fremtid.

Desuden har hun også de dejligste produkter til at bevare de gode resultater .

Vil du se mit resultat på halsen så gå ind på Nord-magasin.dk og kig i magasinet under skønhed, det er efter 3 behandlinger.
Resultatet taler for sig sig selv.
læs mere
Susanne Lauritsen
Susanne Lauritsen
Jeg har lige fået en helt fantastisk øjen behandling for mørke render under øjnene og jeg er vildt glad for resultatet... og meget mere glad kan virkelig se at det har hjulpet på mig 😘😘 og Julie var helt fantastisk og forklarede alt hvad hun lavede en rigtig sød og rar person 😊 hendes maskiner var helt i top og meget professinel 👍🏼 lokalet var et varmt og flot lokale 😊😊kan varmt anbefale til alle andre og jeg vil helt sikker komme igen og sige det til andre 😊😊læs mere
Klaus Toxborg Petersen
Klaus Toxborg Petersen
Privatklinikken Ageless og Julie får mine varmeste anbefalinger - her er man i trygge rammer og hænder. Senest fik jeg... en RF behandling i ansigtet - det er den bedste behandling jeg har fået i ansigtet nogensinde!! - Denne vil jeg gentage årligt 👍🏼 jeg har endda fået ros for min “nye hud” af andre. Min hud var før træt, og tyngdekraften havde meldt sin ankomst - tak for dejlig behandling 💎læs mere
Rebecca Annie Hope Evans
Rebecca Annie Hope Evans
Har i dag lørdag 24.6 -17 fået antiage behandling for 1. gang, det var SÅ dejligt og en helt igennem skøn oplevelse.... Julie fortæller om sine produkters virke og indhold, og maskinens kvaliteter, jeg er imponeret over resultat og følelse. Julie har de blødeste hænder og jeg havde lyst til at ligge der resten af dagen.
Jeg kan stadig mærke at min hud "arbejder" den har fået glød og er opstrammet. Jeg kan varmt anbefale Ageless, det SKAL absolut prøves. Glæder mig til næste behandling. Tak Julie �
læs mere
Amina Hansen
Amina Hansen
Var på klinikken i lørdags. Hold da op en professionel behandling, Julie er både menneskelig og så dygtig. Jeg kan Idag... mandag se mere nyt i mit ansigt og brystkassen. Det har været en fed oplevelse og ikke sidste gang jeg besøger Julie og får en anti age behandling. Tak til Julielæs mere
Judy Hansen
Judy Hansen
Super kompetent behandling og masser af gode råd.
Jeg har fået lumfedrænage mod væske i benene. Sidegevinst har... været mindre cellulitis og vægttab.
Det hjælper 100% sikkert.
Jeg kan helt klart anbefale Privatklinikken Ageless.
læs mere
Tina Olsen
Tina Olsen
God behandling og synlige resultater ☺️ jeg kan varmt anbefale Privatklinikken Ageless... 🥰♥️læs mere
Majbritt Petersen
Majbritt Petersen
Gode opstrammende og dybdegående behandlinger hvis du vil friske op på en naturlig måde❤️
Grethe Badsberg Samuelsen
Grethe Badsberg Samuelsen
Er fuldstændig vildt begejstret for det gode resultat som denne lille hyggelige men meget kompetente klinik har opnået... med mit hævet knæ. Drænage er bare sagen og samtidig er der så mange andre ting det hjælper på. Er en taknemmelig kundelæs mere
Susan Leonhard Johnsen
Susan Leonhard Johnsen
En rigtig god og professionel behandler. Man får en meget ærlig mening om sit ansigt og resultat efterfølgende. Jeg er... meget tilfreds med resultatet og glæder mig til næste gang.
Er spændt på hvad det kan føre til ❤️
læs mere
Berit Haasum
Berit Haasum
Super oplevelse. �
Julie er meget professionel med stor faglig indsigt i, hvad apparatet kan udføre af dybdegående... fornyelse af hud, der bremser hudens ændring.
Derudover har Julie en sød og skøn personlighed med det helt rigtige menneskelige touch, der får en til at føle sig SÅÅÅÅÅ tilpas.
læs mere
Henriette Rivold Vilhelmsen
Henriette Rivold Vilhelmsen
Var på besøge i dag hos Julie . Super hyggeligt lille sted med sjæl og varme� fik en lækker anti age behandling som... virkelig kan anbefales � er super glad og siger tak til Julie vi ses snart igen��læs mere
Yvonne Overby
Yvonne Overby
Julie er meget faglig kompetent og man kan virkelig mærke at hun brænder for det hun laver 😊 Hun er ærlig... omkring hvilken behandling der vil være bedst for netop dig og hvilke behandlinger der ikke er og det er noget jeg sætter stor pris på 😊 Og det er også derfor jeg kommer igen - tror jeg bliver afhængig 😊 Er igang med et RF behandlingsforløb, hvor resultaterne viser sig over tid men allerede nogle dage efter første behandling kunne jeg mærke at min hud blev mere “smooth”, så jeg glæder mig til at se hvad behandlingerne kan gøre på den lange bane 😊👏👏læs mere
Christina Jensen
Christina Jensen
Julie er meget professional med stor faglig indsigt i, Julie er noget helt særligt, begavet, engageret og så dygtig til... det hun laver. Min hud føles som fløjl og slike. Dygtig og sympatisk behandler. Resultatet er imponerende og kan ses med det samme ...anbefalinger til Ageless 🙂læs mere
Siham Habibi
Siham Habibi
Det skønneste sted 💜 De mest fantastiske behandlinger.. Af en kvinde med viden, skønhed & varme... 🌸🐚🌸 Kan varmt anbefales 🤍🤍🤍læs mere
Michella Ginnie Hechmann
Michella Ginnie Hechmann
Jeg kan varmt anbefale Ageless klinikken.
Jeg kan både mærke og se forskel i mit ansigt efter en kollagenlys... behandling. jeg glæder mig allerede til næste gang.
super fin service man føler sig virkelig godt tilpas.
læs mere
Anita Toxborg
Anita Toxborg
Hjemvendt fra endnu en dejlig omgang hos Julie i Ageless. Nu både prøvet RF, cavitation og drænage. Og hvor jeg bare... glæder mig til flere behandlinger og rigtigt kunne begynde at se de ændringer på og i min krop som jeg kan mærke er på vej.😍👏
Super anbefalelsesværdigt👌
læs mere
Nynne Phister Larsen
Nynne Phister Larsen
Tak for dig,du gør en forskellen dine behandlinger,og det gode humør,vil varmt anbefale dig,ønsker alle skal have den... samme mulighed.læs mere
Lajla Aurbakken
Lajla Aurbakken
Julie Sommer er en fantastisk kompetent behandler der ved hvad hun har med at gør. Du får den bedste vejledning, så du... kan få de bedste resultater. Julie arbejder helt igennem professionelt og så er hun tilmed en dejlig person af være i selskab med.læs mere
Hanne Nohr Sommer
Hanne Nohr Sommer
I have had a few RF treatments here and I’m really happy with the results. It is always a nice relaxing experience, and... I highly recommend it if you’re looking for results without surgery.læs mere
Jess Rainey
Jess Rainey
Julie er utrolig kompetent og man kan mærke at hun brænder for det hun laver. Det giver følelsen af at være i gode... hænder! Jeg har kun fået en enkel behandling med RF, men det er bestemt ikke den sidste 🤗læs mere
Cecilie Cosmus Næblerød
Cecilie Cosmus Næblerød
Jeg er igang med min 2. behandling.
Og kan kun anbefale Julie, hun er super dygtig og imødekommende.
Hun er meget... ærlig omkring behandlings forløbet.

Jeg er personlig igang med behandling af maveskindet og er ekstrem overrasket over resultaterne 😍👌🏼
læs mere
Nicole Burmeister
Nicole Burmeister
Bedste service og vejledning
Anna Helwer Marschall
Anna Helwer Marschall
Rigtig god service, meget god rådgivning, med en bred viden. Og ikke mindst virkelig gode og meget tilfredsstillende... resultaterlæs mere
Sofie Pedersen
Sofie Pedersen
Meget kompetent behandling og godt resultat 🙂
Signe Ryborg
Signe Ryborg
Synes helt sikkert at mine rynker i panden er reduceret efter kun to behandlinger.
Julie virker utroligt engageret... og er samtidig behagelig at være i selskab med. Jeg kommer gerne igen😊læs mere
Peter Cosmus Næblerød
Peter Cosmus Næblerød
En af mine ynglings klinikker 😍 Den skønneste behandler, men stor viden indenfor sit felt. Behagelige... omgivelser, og behandlinger der virker ❤ Min varmeste anbefalinglæs mere
Marie Svalebech Sørensen
Marie Svalebech Sørensen
Har fået flere rigtig gode RF behandlinger hos Julie og skal igen i dag, hvilket jeg glæder mig til🤗 Min hud... bliver så fin bagefter, selv min rosacea bliver markant bedre😍❤️læs mere
Frk Jensen
Frk Jensen
Virkelig professionel behandling... ikke mindst resultatet.. så flot... glæder mig så meget til næste uge
Bettina Jørgensen
Bettina Jørgensen
Kan kun anbefale Privatklinikken Ageless! Jeg har opnået hurtige resultater og føler mig meget tryg i Julies hænder.... Hvilket jeg vægter meget højt når det kommer til disse type behandlinger som klinikken tilbyder.læs mere
Vibeke Østerberg
Vibeke Østerberg
Julie som er indehaver af klinikken er virkelig dygtig og meget professionel. Jeg kan varmt anbefale et besøg hos... Privatklinikken Ageless.læs mere
Christina Ederstrøm
Christina Ederstrøm
Behandling hos Julie er helt fantastisk 😁. Hendes viden og rådgivning om alle behandlinger, gør hele oplevelsen... super behagelig og tryg.

Jeg har fået en enkelt behandling RF, men det er helt klart ikke den sidste 🙏
læs mere
Julie Verwohlt Martinsen
Julie Verwohlt Martinsen
Jeg fik en super og professionel behandling.
Gitte Grete Frederiksen
Gitte Grete Frederiksen
Selv under denne coranaramte tid får klinikken mine varmeste anbefalinger. Indehaver Julie tager alle forbehold så jeg... føler mig tryg så jeg forsat kan få mine behandlinger 😀læs mere
Stinna Frese
Stinna Frese
Jeg har kun rosende ord tilovers for Julie og hendes arbejde. Hun er dygtig, meget engageret og man kan mærke hun... brænder for sit fag.læs mere
Maria Louise Eriksen
Maria Louise Eriksen
Kæmpe fan af Ageless og Julie, som altid yder den bedste behandling, og jeg går altid derfra tilfreds og med en bedre... følelse i kroppen - kan varmt anbefales🙏🏼😍✨læs mere
Julie Lund Larsen
Julie Lund Larsen
Fantastisk sted! Jeg er virkelig glad for mit store resultat- af snart flad mave! �
Jeg følte mig i de trykkeste... hænder. Jeg kan virkelig anbefale andre at prøve det samme. Varmeste anbefalinger herfra.læs mere
Sandra Leonhard Sommer
Sandra Leonhard Sommer
Jeg kan varmt anbefale Julies behandlinger. Julie brænder for hendes fag og hun har helt tjek på de maskiner, cremer og... teknikker, hun bruger. Så man føler sig altid i trygge hænder.
Efter i mange år at have prøvet adskillelige cremer og behandlinger for min urene, fedtede og ujævne hud kunne jeg allerede efter én behandling se forbedringer. Det er hver en krone værd og jeg vil anbefale alle at tage et smut forbi Privatklinikken Ageless!
læs mere
Josefine Marie Rustad
Josefine Marie Rustad
Kan varmt anbefale et besøg. Julie er en helt fantastisk person og super dygtig til det hun laver��
Dorthe Thomsen
Dorthe Thomsen
En dejlig lille klinik med en helt igennem fantastisk indehaver, der virkelig går op i sine kunder. Jeg kan kun varmt... anbefale stedet og behandlingerne.læs mere
Luiza Szymanska
Luiza Szymanska
God professionel behandling. God og ærlig behandler og godt resultat af behandling. Kan varmt anbefales.
Betina Larsen
Betina Larsen
Første besøg og absolut ikke den sidste 🤩 God og tryk oplevelse og virkelig god behandling mod ømme frisør-og... løbeben. Vi ses Og kæmpe anbefalinger herfra ❤️læs mere
Nadia Pandorff
Nadia Pandorff