fbpx

Lymfedrænage i København

Lymfedrænage optimere dit lymfesystem, som hovedsageligt består af lymfekar, lymfevæske og lymfeknuder. Lymfeknuderne fungerer som vagtposter (kaldet skildvagt), de filtrerer og renser lymfevæsken for bakterier og affaldsstoffer, de griber kræftceller, samt udvikler forsvarsceller, som kan bekæmpe infektioner. Du har mere lymfevæske i din krop end du har blod.

Hjernen bag udvikling af lymfedrænage er Dansk, hans navn er Dr. Emil Vodder. Emil brugte hans liv på, at udvikle teknikken, der ligger til grund for opfindelse af maskinel lymfedrænage. Emil fik aldrig anderkendelse for hans forskning i DK, derfor drog han til Europa, hvor lægerne var mere end begejstret overs hans forskning og stadig er det.

LYMFEDRÆNAGE

Lymfedrænage behandling

Lymfedrænage behandling hos os, udføres maskinelt. Dette sikre præcise og ensartet pulserende “massagetryk” fra en række overlappende luftkamre i manchetten, som oppustes skiftevis, nedefra og op. Hårde og upræcise tryk på lymfesystemet, har ingen drænerende virkning, idet der lukkes for gennemstrømningen af lymfevæske.

Med maskinel lymfedrænage forhindres væske i tilbageløb og man opnår flere tryk på kroppen, på kortere tid, end ved manuel lymfedrænage, dette giver en langt mere effektiv behandling. Behandlingen øger healing af kroppen, efter en operation med ca. 100%

Lymfedrænage hjælper, hvordan?

Lymfedrænage massage er en meget afstressende behandling, hvor de pulserende “massagetryk” giver en afslappende virkning på nervesystemet dvs. din krop tvinges ned i laveste gear. Der er ingen smerter ved behandlingen.

Lymphatic drainage giver smuk hud, fordi behandlingen renser kroppens ”tunnel” hvori nye og gamle celler, der fornyer din krop, transporteres og fordi dine ”filtre” renses. Huden bliver smukkere fordi affaldsstofferne, blod , ilt og lymfevæske cirkulationen i kroppen forbedres. Dette er den ultimative detox til kroppen og dermed også huden som er kroppens største organ.

Lider du af væskeophobninger, også kaldet lymfødem kan maskinel lymfedrænage effektivt fjerne væskeophobningerne.

Efter en fedtsugning vil området
føles hårdt og stramt af hævelse og væskeophobninger. Behandlingen fjerner, effektivt væskeophobninger og hårdhed i vævet og det får hudens lag til at hele hurtigere sammen, fordi det øger væske, ilt og blodcirkulationen og fjerner affaldsstoffer, det giver mindre smerter, et glattere slutresultat og pænere ar.

Resultatet af ændringer (operationer) i lymfesystemet vil typisk give væske i kroppen og hævelse på grund af væskeophobning. Det sker, fordi lymfevæsken ikke længere kan ledes væk af den vante vej eller fordi der produceres for meget lymfevæske. Bliver du opereret for kræft og får fjernet lymfekunder i armhulen, er der stor risiko for at få problemer med lymfødem væske som giver – hævelse og smerter i arme og hænder. Det samme gør sig gældende ved proteseoperation og amputation. Bliver du hurtigt behandlet med lymfedrænage er din chancer for at undgå problemer med væskeophobning og smerter fra nerver der heler, på den lange bane langt bedre.

Ved sportsskader som fibersprængning eller skinnebensbetændelse, kan behandling med maskinel drænage reducere, smerter og øge helingsprocessen. Derudover kan man med fordel benytte behandlingen til af fjerne mælkesyre fra tunge og ømme musklerne, efter hård træning. Ved at hjælpe kroppen med, at lede døde muskelfibre og mælkesyre ud af kroppen, kan man træne oftere.

 • Udrenser affaldsstoffer og giver smuk hud.
 • Fjerner væskeophobninger i f.eks. hævet ankler.
 • Booster dit immunforsvar.
 • Slår stresshormoner ihjel.
 • Forbedre din søvnkvalitet.
 • Reducere eksem.
 • Giver smertelindring i muskler.
 • Reducere fordøjelse- og forstoppelsesproblematikker.
 • Fremmer helingsprocessen ved sportsskader f.eks. fibersprængning.
 • Øger ilt, væske og blodcirkulationen og fremmer heling efter operation eller skader.
 • Reducere uro og stikkende fornemmelse i ben og arme.
 • Mindsker smerter og bevægelsesbesvær ved gigt.
 • Forbedre slutresultatet af fedtsugning (liposuction)eller maveskindsoperation som mommy makeover.
Priser
3.500 kr.
10 turs kort

Over- eller underkrop 45 min pr. behandling. Tilbuddet kan ikke kombineres med 25% velkomstrabat. OBS. Købes i klinikken.

400 kr.
Over- eller underkrop

Behandlingen tager ca. 45 min.

1.

Behandlingsforløb

Ved opretholdelse af almen sund mikrocirkulation anbefaler vi 1 behandling fortaget min. hver 4 uge.

Ved væskeophobninger anbefaler vi behandlinger fortaget efter behov.

Ved smerter eller heling efter skader eller operation anbefaler vi behandlinger fortaget efter behov.

Ved udrensning anbefaler vi et opstartsbehandlingsforløb på 10 til 12 behandlinger fortaget som følger:

Uge 1 til 4:
2 til 3 behandlinger om ugen.

Efter uge 4:
1 til 2 behandlinger om ugen.

Vedligehold:
1 behandling af 45 min. hver 4 uge.

2.

Før behandlingen

Det er vigtig du mødet ren vasket op til behandlingen og at du medbringer rent blødt skiftetøj uden lynlås, gamacher, sokker og langærmet trøje, dette tøj skal du bærer under behandlingen. Du er meget velkommen til at skifte tøj på klinikken.

3.

Efter behandlingen

Efter en behandling med lymfedrænage er det normalt at kroppen føles meget afstresset. Man bør påregne øget vandladning på behandlingsdagen, derfor er det også vigtigt at drikke ca. 1,5 liter vand, fordelt jævnt på dagen.

4.

Bivirkninger

Øget behov for søvn ved opstart af et behandlingsforløb og øget vandladning på behandlingsdagen, fordi kroppen renser ud.

5.

Hvem kan behandles?

Hvis du er gravid kan ben behandles ifølge forudgående aftale med læge. Undgå behandling hvis du har brud på knogler, kræft, dårligt hjerte, årebetændelse, alvorlig åreforkalkning, lever- og nyresvigt, alvorlige inflammatoriske sygdomme som tuberkulose og HIV, svær astma, koldbrand eller betændelse i huden, nyligt fortaget hudtransplantation, skrumpelever (levercirrose). Tal altid med din læge inden behandlingen med lymfedrænage påbegyndes efter et sygdomsforløb og/eller operation. Kontakt os hvis du er i tvivl om behandlingen er noget for dig.

6.

Book en tid

Er du i tvivl om vores behandling kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 200 006 og få svar på dine spørgsmål.

Har du fået information nok og ønsker at booke en tid til behandling så tryk her.

Book nuBook nu
En rigtig god og professionel behandler. Man får en meget ærlig mening om sit ansigt og resultat efterfølgende. Jeg er... meget tilfreds med resultatet og glæder mig til næste gang.
Er spændt på hvad det kan føre til ❤️
læs mere
Berit Haasum
Berit Haasum
En dejlig lille klinik med en helt igennem fantastisk indehaver, der virkelig går op i sine kunder. Jeg kan kun varmt... anbefale stedet og behandlingerne.læs mere
Luiza Szymanska
Luiza Szymanska
Jeg kan varmt anbefale Julies behandlinger. Julie brænder for hendes fag og hun har helt tjek på de maskiner, cremer og... teknikker, hun bruger. Så man føler sig altid i trygge hænder.
Efter i mange år at have prøvet adskillelige cremer og behandlinger for min urene, fedtede og ujævne hud kunne jeg allerede efter én behandling se forbedringer. Det er hver en krone værd og jeg vil anbefale alle at tage et smut forbi Privatklinikken Ageless!
læs mere
Josefine Marie Rustad
Josefine Marie Rustad
Tilbudene inde for skønhedspleje er mange og en jungle - jeg kan dog varmt anbefale Privatklinikken... Ageless✔️Her får du en professionel rådgivning og behandlinger der virker✨✨Julie er imødekommende og lytter til dig - sammen finder I den behandling, der passer bedst. Her føler man sig i gode hænder og Julie bruger den tid der skal til - ingen stres og jag👌Klinikken er lys og venlig - her er en rigtig hyggelig atmosfære💜 Jeg har været her flere gange og ikke for sidste gang☺️
En bonus - her er nemt at parkere🚘
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
læs mere
Katinka Erlandsen
Katinka Erlandsen
Får lækre behandlinger og det giver både humøret og huden et løft
Helle Soling
Helle Soling
Det skønneste sted 💜 De mest fantastiske behandlinger.. Af en kvinde med viden, skønhed & varme... 🌸🐚🌸 Kan varmt anbefales 🤍🤍🤍læs mere
Michella Ginnie Hechmann
Michella Ginnie Hechmann
Julie Sommer er en fantastisk kompetent behandler der ved hvad hun har med at gør. Du får den bedste vejledning, så du... kan få de bedste resultater. Julie arbejder helt igennem professionelt og så er hun tilmed en dejlig person af være i selskab med.læs mere
Hanne Nohr Sommer
Hanne Nohr Sommer
Jeg har kun rosende ord tilovers for Julie og hendes arbejde. Hun er dygtig, meget engageret og man kan mærke hun... brænder for sit fag.læs mere
Maria Louise Eriksen
Maria Louise Eriksen
Jeg har lidt af psoriasis i hovedbunden de sidst 5-6 år, og fået behandling af diverse hudlæger, som aldrig virkede....
Jeg har nu fået 5 behandlinger her og min hovedbund har aldrig haft det bedre. Jeg har ikke længere sår der bløder, eller betændelse rundt omkring. Min hud er heller ikke rød og irriteret, men begynder at blive som normal hud.
Jeg har på nuværende tidspunkt stadigvæk små plamager med tykkere/skældende hud, men de bliver bedre og bedre/mindre og mindre hvor hver gang jeg kommer.
læs mere
Marthine Henrichsen
Marthine Henrichsen
Døjede med skinnebensbetændelse og fik en enkelt behandling af Julies lymfedrænage. Og det var nok til at jeg kunne... spille fodbold igen 👌🏼 kan klart anbefaleslæs mere
Mads Christoffersen
Mads Christoffersen
Selv under denne coranaramte tid får klinikken mine varmeste anbefalinger. Indehaver Julie tager alle forbehold så jeg... føler mig tryg så jeg forsat kan få mine behandlinger 😀læs mere
Stinna Frese
Stinna Frese
Jeg har fået mine behandlinger hos Julie, og hold da op hvor er jeg glad for at vælge klinik Ageless. Julie er den... sødeste og varmeste behandler som virkelig brænder for det hun laver. Kan helt klart anbefale klinikken til alle.læs mere
Ash Hama-Khorshid
Ash Hama-Khorshid
Jeg kan virkelig anbefale behandling hos Julie. Jeg har fået 2 behandlinger og kan virkelig se forskel. Wauuu. Min mand... sagde: "Hold da op" da jeg kom hjem, og det var ikke ment som: "Har du nu brugt for mange penge igen", nej det var ment om forskellen i mit ansigt efter behandlingen. 🤩👍🏼🙌🏼læs mere
Marianne Godtfredsen
Marianne Godtfredsen
Jeg var heldig at hinde en ansigtsbehandling i december som jeg benyttede d 29/1 , jeg bliver mødt af Julie som ved... mere om hud og dens pleje end nogen anden , jeg fik den bedste behandling og har booket ny tid , jeg er blevet fast kunde nu ❤️🙏🏾læs mere
Lotte Bendix
Lotte Bendix
Mine varmeste anbefalinger til privatklinikken Ageless, hvor ejeren Julie udover mirakuløs behandling af min hud, er... drøndygtig, fagligt kompetent - og varm og sjov 😃læs mere
Christina Rittig Falkberg
Christina Rittig Falkberg
Jeg har kun været til én behandling hos Julie og kan allerede se resultater.
Jeg ser friskere og yngre... ud😊👏

Klinikken er megahyggelig og Julie er SÅ god til at fortælle hvad der skal ske og hvorfor, så man føler sig i trygge hænder.

Stærke anbefalinger herfra – giv dig selv en gave og blive forkælet🥰
læs mere
Tina Aalling
Tina Aalling
kanon rådgivning, rimelige priser og synlige resultater.

Julie du er kanon.
Elaine Rønnau Burmeister
Elaine Rønnau Burmeister
Har fået flere rigtig gode RF behandlinger hos Julie og skal igen i dag, hvilket jeg glæder mig til🤗 Min hud... bliver så fin bagefter, selv min rosacea bliver markant bedre😍❤️læs mere
Frk Jensen
Frk Jensen
Julie er utroligt kompetent og ikke mindst en skøn kvinde. Jeg glæder mig til min næste behandling i morgen. De... varmeste anbefalinger til Privatklinikken Ageless.læs mere
Jeanette Ibenfeldt
Jeanette Ibenfeldt
Jeg kan varmt anbefale Ageless klinikken.
Jeg kan både mærke og se forskel i mit ansigt efter en kollagenlys... behandling. jeg glæder mig allerede til næste gang.
super fin service man føler sig virkelig godt tilpas.
læs mere
Anita Toxborg
Anita Toxborg
Julie er meget professional med stor faglig indsigt i, Julie er noget helt særligt, begavet, engageret og så dygtig til... det hun laver. Min hud føles som fløjl og slike. Dygtig og sympatisk behandler. Resultatet er imponerende og kan ses med det samme ...anbefalinger til Ageless 🙂læs mere
Siham Habibi
Siham Habibi
Behandling hos Julie er helt fantastisk 😁. Hendes viden og rådgivning om alle behandlinger, gør hele oplevelsen... super behagelig og tryg.

Jeg har fået en enkelt behandling RF, men det er helt klart ikke den sidste 🙏
læs mere
Julie Verwohlt Martinsen
Julie Verwohlt Martinsen
Jeg har for nyligt været på klinikken - nu er der gået nogle dage og resultatet bliver hele tiden bedre.
Louise et... rigtig dejlig menneske og desuden dygtig og informativ.
Kommer helt sikkert igen 👍👍
læs mere
Lene Korsled
Lene Korsled
Var på besøge i dag hos Julie . Super hyggeligt lille sted med sjæl og varme� fik en lækker anti age behandling som... virkelig kan anbefales � er super glad og siger tak til Julie vi ses snart igen��læs mere
Yvonne Overby
Yvonne Overby
Tak for dig,du gør en forskellen dine behandlinger,og det gode humør,vil varmt anbefale dig,ønsker alle skal have den... samme mulighed.læs mere
Lajla Aurbakken
Lajla Aurbakken
Var på klinikken i lørdags. Hold da op en professionel behandling, Julie er både menneskelig og så dygtig. Jeg kan Idag... mandag se mere nyt i mit ansigt og brystkassen. Det har været en fed oplevelse og ikke sidste gang jeg besøger Julie og får en anti age behandling. Tak til Julielæs mere
Judy Hansen
Judy Hansen
Julie som er indehaver af klinikken er virkelig dygtig og meget professionel. Jeg kan varmt anbefale et besøg hos... Privatklinikken Ageless.læs mere
Christina Ederstrøm
Christina Ederstrøm
Har i dag lørdag 24.6 -17 fået antiage behandling for 1. gang, det var SÅ dejligt og en helt igennem skøn oplevelse.... Julie fortæller om sine produkters virke og indhold, og maskinens kvaliteter, jeg er imponeret over resultat og følelse. Julie har de blødeste hænder og jeg havde lyst til at ligge der resten af dagen.
Jeg kan stadig mærke at min hud "arbejder" den har fået glød og er opstrammet. Jeg kan varmt anbefale Ageless, det SKAL absolut prøves. Glæder mig til næste behandling. Tak Julie �
læs mere
Amina Hansen
Amina Hansen
Fantastisk service ! Og fantastisk behandling ! Mere professionelt kan det ikke blive !
Kan klart anbefales.
Mohammad Majid
Mohammad Majid
Dygtig og sympatisk behandler. Resultatet er imponerende og kan ses med det samme!!!Jeg kan kun varmt anbefale stedet... og behandlingerne.læs mere
Bata Biljana Trisic
Bata Biljana Trisic
Virkelig professionel behandling... ikke mindst resultatet.. så flot... glæder mig så meget til næste uge
Bettina Jørgensen
Bettina Jørgensen
Jeg er igang med min 2. behandling.
Og kan kun anbefale Julie, hun er super dygtig og imødekommende.
Hun er meget... ærlig omkring behandlings forløbet.

Jeg er personlig igang med behandling af maveskindet og er ekstrem overrasket over resultaterne 😍👌🏼
læs mere
Nicole Burmeister
Nicole Burmeister
Jeg er 64 år, og kan for første gang både se og mærke forskel på min hud .
Hos Ageless bliver du mødt at den... sødeste og mest kompentente behandler jeg nogensinde har mødt.
Hendes viden om hud og hudpleje gør at man føler sig fuldstændig tryk i hendes hænder, og man er ikke i tvivl om at hun kun vil opnå det bedste resultat hun kan for dig.

Er så glad har fundet det sted, og kommer der nok i al fremtid.

Desuden har hun også de dejligste produkter til at bevare de gode resultater .

Vil du se mit resultat på halsen så gå ind på Nord-magasin.dk og kig i magasinet under skønhed, det er efter 3 behandlinger.
Resultatet taler for sig sig selv.
læs mere
Susanne Lauritsen
Susanne Lauritsen
Første besøg og absolut ikke den sidste 🤩 God og tryk oplevelse og virkelig god behandling mod ømme frisør-og... løbeben. Vi ses Og kæmpe anbefalinger herfra ❤️læs mere
Nadia Nordsted Pandorff
Nadia Nordsted Pandorff
God professionel behandling. God og ærlig behandler og godt resultat af behandling. Kan varmt anbefales.
Betina Larsen
Betina Larsen
Julie er utrolig kompetent og man kan mærke at hun brænder for det hun laver. Det giver følelsen af at være i gode... hænder! Jeg har kun fået en enkel behandling med RF, men det er bestemt ikke den sidste 🤗læs mere
Cecilie Cosmus Næblerød
Cecilie Cosmus Næblerød
Kæmpe fan af Ageless og Julie, som altid yder den bedste behandling, og jeg går altid derfra tilfreds og med en bedre... følelse i kroppen - kan varmt anbefales🙏🏼😍✨læs mere
Julie Lund Thorius
Julie Lund Thorius
Super oplevelse. �
Julie er meget professionel med stor faglig indsigt i, hvad apparatet kan udføre af dybdegående... fornyelse af hud, der bremser hudens ændring.
Derudover har Julie en sød og skøn personlighed med det helt rigtige menneskelige touch, der får en til at føle sig SÅÅÅÅÅ tilpas.
læs mere
Henriette Rivold Vilhelmsen
Henriette Rivold Vilhelmsen
Jeg fik en super og professionel behandling.
Gitte Grete Frederiksen
Gitte Grete Frederiksen
Stor anbefaling herfra til Privat klinikken Ageless. Julie giver en kyndig introduktion til behandlingen og er sød,... behagelig og meget informativ. Efter en fedtsugning, var jeg meget hævet og spændt som gjorde det svært at gå normalt. Jeg fik to lymfedrænage behandlinger på mine ben og det har virkelig gjordt en forskel. Jeg kan tydeligt se at hævelsen er blevet mindre og jeg kan bevæge mig meget mere frit nu. Måske virkningen kommer med det samme og måske det først sker efter et par dage- for mit vekommende er resultatet kommet her efter et par dage. Lymfedrænagen arbejder videre efterfølgende- det er helt tydeligt.
En varm anbefaling herfra
læs mere
Sarah Monssen
Sarah Monssen
Privatklinikken Ageless og Julie får mine varmeste anbefalinger - her er man i trygge rammer og hænder. Senest fik jeg... en RF behandling i ansigtet - det er den bedste behandling jeg har fået i ansigtet nogensinde!! - Denne vil jeg gentage årligt 👍🏼 jeg har endda fået ros for min “nye hud” af andre. Min hud var før træt, og tyngdekraften havde meldt sin ankomst - tak for dejlig behandling 💎læs mere
Rebecca Annie Hope Evans
Rebecca Annie Hope Evans
Endeligt noget der virker😀
Jeg har fået utallige ansigtsbehandlinger, brugt mænger af penge, blot for at... blive skuffet af resultatet, efter at have fået behandlinger med radio frekvens af Julie, er det første gang EVER jeg kan se et resultat 👌👏 det virker.
Jeg er imponeret, hun ved alt om maskinerne og produkternes indhold
Og virke, man kan virkelig mærke at hun brænder for det, og har en følelse af, hun bruger mere tid på behandlingen end man har betalt for.
Jeg glæder mig til næste behandling❤️
læs mere
Gitte Rustad
Gitte Rustad
Kan varmt anbefale et besøg. Julie er en helt fantastisk person og super dygtig til det hun laver��
Dorthe Thomsen
Dorthe Thomsen
Gode opstrammende og dybdegående behandlinger hvis du vil friske op på en naturlig måde❤️
Grethe Badsberg Samuelsen
Grethe Badsberg Samuelsen
Jeg har fået 1 behandling med medicinsk lys for at afhjælpe rygsmerter.
Jeg må bare sige at det har hjulpet helt... utroligt!
1 dag efter var jeg " træt" i ryggen, men uden de stærke smerter. Her på 3 dagen smertefri! 🙂👌👏
Så det er mig en glæde at give mine bedste anbefalinger!!
læs mere
Helle Poulsen
Helle Poulsen
Meget kompetent behandling og godt resultat 🙂
Signe Ryborg
Signe Ryborg
Synes helt sikkert at mine rynker i panden er reduceret efter kun to behandlinger.
Julie virker utroligt engageret... og er samtidig behagelig at være i selskab med. Jeg kommer gerne igen😊læs mere
Peter Cosmus Næblerød
Peter Cosmus Næblerød
God behandling og synlige resultater ☺️ jeg kan varmt anbefale Privatklinikken Ageless... 🥰♥️læs mere
Majbritt Petersen
Majbritt Petersen
js_loader