fbpx

Psoriasis

Psoriasis er en kronisk, inflammatorisk tilstand. De hyppigste symptomerne for psoriasis viser sig med velafgrænsede røde, skællende pletter, ofte med et hårdt hvid lag af skæl på overfladen af huden. Når skællene løsner sig, opstår bittesmå blødninger nedenunder og de mange sår klør og har svært ved at hele. Mange får det første udbrud inden 20-års-alderen, men psoriasis kan ramme i alle aldre. Der findes ingen behandling, som giver varig helbredelse af psoriasis. Derimod findes der en række tiltag, der kan holde hudgenerne i ro og holde lidelsen under kontrol. Psoriasis er ikke kun en hudsygdom, lidelsen kan medføre en række andre komplikationer. Psoriasisgigt, er en særlig form for gigtbetændelse, den rammer cirka hver fjerde med psoriasis. Her kan vi også hjælpe. Psoriasisgigt viser sig typisk ved hævede, smertende led med morgenstivhed.

De mest kendte behandlinger imod Psoriasis er sollys, binyrebarkhormonholdige cremer, tjærecremer, fedtcreme og saltvand, hvilket på ingen måde genopbygger huden eller binder fugt i huden. Sollys indtørrer huden og nedbryder kollagen i huden, dvs. limen der holder sammen på det hele. Binyrebarkhormon cremer kan gøre din hud mere følsom og tyndere ved vedvarende brug og skrappe piller, kan give en del bivirkninger. Hvis nævnte lokalbehandlinger ikke har givet resultat, benyttes i øvrigt. Ultraviolet lys type B (UVB-lys). UVB-lys, er de stråler i det ultraviolette spektrum, som kan give solskoldning. Ultraviolet lys type A (UVA-lys). UVA lys kan føre til for hurtig ældning af huden og øget risiko for udvikling af hudkræft. PUVA Behandlingen er en kombination UVA-lys (findes i solarielys) og medicinsk behandling. Medicinen i tabletform, øger hudens følsomhed overfor de ultraviolette (UVA) stråler. UVA-lys Kan føre til for hurtig ældning af huden og øget risiko for udvikling af hudkræft. BUCKY-stråler anvendes typisk, hvis igen af ovennævnte behandlinger har haft virkning. Ved denne behandling, er der også  risiko for, at huden bliver tynd og der kan opstå pigmentering, skader i huden, som senere kan udvikle sig til hudkræft. Der findes andre effektive metoder, uden bivirkninger, til behandling af Psoriasis, som hæmmer inflammation og hjælper huden med at hele og styrke sige selv.

Psoriasis kan behandles effektivt med lys

Vi tilbyder nye behandlingsmetoder og produkter til hud ramt af Psoriasis, som ikke giver bivirkninger, men er effektive i de fleste tilfælde. Der er ingen skadelige UVA eller UVB stråler i vores lysbehandling og det er en af de mest kliniske gennemtestet teknologier på marked. Behandlingen er ikke kun symptombehandling, men derimod en behandling der genopbygger og styrker huden, hvilket vi mener, er den korrekte og mest effektive alternative behandling, til en hud ramt af Psoriasis. Teknologien bag er udviklet af NASA. Under behandlingen anvendes specifikke, dokumenterede bølgelængder af lys, som udløser en naturlig biostimulerende effekt i det menneskelige væv, der giver et kraftigt input af energi, til bland andet hudcellerne, som gør det muligt for defekte celler, at reparere sige selv og fremme dannelsen af flere nye

celler hurtigere, så der dannes en ny og velfungerende hud. Derud over hæmmer lyset effektivt inflammation i hud og krop. Hos Privatklinikken Ageless, er vi specialiser i hud, men derud over har vi en dyb forståelse for kroppen, som kombineret gør, at vi også kan hjælpe mange af vores kunder med andre problematikker f.eks. minimere smerter i kroppen ved Psoriasisgig eller eksem.

Hvordan virker behandlingen på Psoriasis

Ved behandling hos os imod Psoriasis behandles du med dyb kollagenlys og varme, som kan dække hele kroppen eller et mindre område. Behandlingen hæmmer effektivt og behageligt, inflammation i hudens overflade, det virker beroligende på kløe og hjælper huden med at hele. Desuden kan behandlingen målrettes inflammation i muskler og led, dette hæmmer smerter.

Behandlinger for psoriasis og smerter i muskler og led er forskellige og kan ikke udføres på samme tid. Uanset hudtype er fugt essentielt for en velfungerende hud. Fugtmangel er et stort problem, i en hud, ramt af Psoriasis og derfor er dette et af fokusområderne i behandlingen af Psoriasis hos os. For at huden kan holde på fugt, er det vigtigt, at hjælpe huden til at kunne optage fugt, holde på den og styrke dens barriere. Når fugtbalancen og hudens barriere styrkes, mindske gener som kløe og huden evner til at hele forbedres. Vi er med dig hele vejen igennem, til at få en bedre forståelse af, hvad der sker i din hud og krop og hvad du kan gøre, der virker.

  • Hæmmer effektivt inflammation.
  • Forbedre hudens evne til at hele sår.
  • Minimere rødme.
  • Styrker genopbygningen af hudens overflade.
  • Forbedre hudens evne til at binde og holde på fugt.
  • Minimere ar.
  • Hæmmer kløe også ved eksem.
Priser
8.400 kr.
Ansigt og krop (8 turs kort)

8 behandlinger. Behandlingen tager ca. 1 time og 30 min. Peeling, bad, maske, fugtgivende serum, øjencreme, creme.
Tilbuddet kan ikke kombineres med 25% velkomstrabat. OBS. Købes i klinikken.

700 kr.
Krop

Behandlingen tager ca. 1 time og 30 min. Peeling, bad, fugtgivende serum, creme.

5.200 kr.
Krop (8 turs kort)

8 behandlinger. Behandlingen tager ca. 1 time og 30 min. Peeling, bad, fugtgivende serum, creme.
Tilbuddet kan ikke kombineres med 25% velkomstrabat. OBS. Købes i klinikken.

550 kr.
Lille område

Behandlinger i ét valgfrit lille område f.eks. Ansigt/hals, hovedbund, hænder, knæ eller fødder. Behandlingen tager i alt ca. 45 min. Afrensning, peeling, fugtgivende serum, creme.

4.000 kr.
Lille område (8 turs kort)

8 behandlinger i ét valgfrit lille område f.eks. Ansigt/hals, hovedbund, hænder, knæ eller fødder. Behandlingen tager i alt ca. 45 min. Afrensning, peeling, fugtgivende serum, creme. Tilbuddet kan ikke kombineres med 25% velkomstrabat. OBS. Købes i klinikken.

1.

Behandlingsforløb

Desværre findes der ingen behandling der helt fjerner Psoriasis, men vi kan hjælpe dig til at holde lidelsen ro og under kontrol. Hvor længe der skal gå imellem behandlingerne er individuelt og det er forskelligt om behovet for behandling vil mindskes med tiden. Ved opstart anbefaler vi, at du får foretaget 8 behandlinger, 2 behandlinger om ugen i de 2 første uger i opstarten og derefter ca. 7 dages mellemrum til de 8 behandlinger er gennemført.

2.

Før behandlingen

Det er vigtigt at du ikke modtager nogen form for behandling hos en hudlæge, imens du modtager behandling hos os. Har du piercinger i det område der skal behandles, fjernes disse inde behandlingen. Vi anbefaler, at du tager et billede af den hud, der skal behandles, inden du møder op til behandling.

3.

Efter behandlingen

Resultatet af behandlingerne sker gradvist, effekten vurderes efter et afsluttet intensivt behandlingsforløb, på 8 behandlinger. For at bevare hudlidelsen i ro og under kontrol, er det vigtigt, at du efter et endt intens opstartsforløb, får foretaget løbende vedligeholdende behandling efter behov. Dette er individuelt.

4.

Bivirkninger

Bivirkninger som rødme, på de ramte områder, kan ses efter behandling, dog kan rødmen ikke mærkes. Det er forskelligt hvor hurtigt rødmen aftager. Hvis du har psoriasis i ansigtet, må det forventes i opstarten at blusse mere rødt op efter behandling. Hvis huden er meget indtørret og det er den typisk, kan den reagere voldsomt, når vi arbejder med fugt i behandlingen. Vi har selvfølgelig metoder til at få huden i ro igen, men ekstrem manglende fugt, kan føles som en forbrænding, når huden udsættes for fugt. Det er typisk at man efter behandling, vil oplever at man fryser, da huden beroliges kraftigt. Der er ingen skadelige UVA eller UVB stråler i vores lysbehandlinger og de produkter vi benytter er naturlige, men meget aktive. Behandlingen er smertefri og afslappende.

5.

Hvem kan behandles?

Personer ramt af Psoriasis. Undgå behandling, hvis du lider af epilepsi, hvis du er gravid, ammende, har hudkræft i det område du ønsker skal behandles, hvis du indtager medicin eller fødevare der kan øge din lysfølsomhed, har hjerteproblemer og pacemaker, eller er i behandling med cremer, piller eller stråler der udtørre huden, fra en hudlæge. Unge under 18 år behandles ikke uden forældres samtykke. Kontakt os for nærmere information, hvis du er i tvivl om behandlingen er noget for dig.

6.

Book en tid

Spar penge ved køb af klippekort til 8 behandlinger.

Er du i tvivl om vores behandling kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 200 006 og få svar på dine spørgsmål.

Har du fået information nok og ønsker at booke en tid til behandling så tryk her.

Book nuBook nu
Virkelig professionel behandling... ikke mindst resultatet.. så flot... glæder mig så meget til næste uge
Bettina Jørgensen
Bettina Jørgensen
Jeg var heldig at hinde en ansigtsbehandling i december som jeg benyttede d 29/1 , jeg bliver mødt af Julie som ved... mere om hud og dens pleje end nogen anden , jeg fik den bedste behandling og har booket ny tid , jeg er blevet fast kunde nu ❤️🙏🏾læs mere
Lotte Bendix
Lotte Bendix
Kæmpe fan af Ageless og Julie, som altid yder den bedste behandling, og jeg går altid derfra tilfreds og med en bedre... følelse i kroppen - kan varmt anbefales🙏🏼😍✨læs mere
Julie Lund Thorius
Julie Lund Thorius
smerter behandling
hoften & låret samt knæ
Pga en meget betændt/ inflammatorisk slimsæk på hofte , ville jeg... give et forsøg hos Julie da jeg skulle have blokade 4 dage senere hos reumatolog .. så jeg fik
1 behandl. Havde ikke de store forventninger. Men det hjalp enormt fra at være bylde øm (slimsæk målte
1 cm “ i højden “ inden behandl. Vidste fra ultra lyds scan ) og 4 dage senere målte slimsæk ca 4 mm på ultra lyds scan . Jeg var imponeret .
Så efterfølgende tog jeg
2 behandlinger på mit knæ
( tidligere opereret korsbånd / voldsomt overbelastet - meget hævet og rødt hver aften - kunne kun gå ca 300-400 m dagligt i
de Sidste 2 år .
Efter 2 smerte behandl. gik jeg 2,5 km 2 gg om ugen - ingen hævelse/ rødme.
Tager 1 beh når jeg har været alt for overmodig
Gået og stået ALT for meget ) så kan varmt anbefale Julie’s smertebehandling.🤩🤩🤩
læs mere
Susanne S. Jensen
Susanne S. Jensen
Julie er meget professional med stor faglig indsigt i, Julie er noget helt særligt, begavet, engageret og så dygtig til... det hun laver. Min hud føles som fløjl og slike. Dygtig og sympatisk behandler. Resultatet er imponerende og kan ses med det samme ...anbefalinger til Ageless 🙂læs mere
Siham Habibi
Siham Habibi
Jeg fik en super og professionel behandling.
Gitte Grete Frederiksen
Gitte Grete Frederiksen
Mine varmeste anbefalinger til privatklinikken Ageless, hvor ejeren Julie udover mirakuløs behandling af min hud, er... drøndygtig, fagligt kompetent - og varm og sjov 😃læs mere
Christina Rittig Falkberg
Christina Rittig Falkberg
Behandling hos Julie er helt fantastisk 😁. Hendes viden og rådgivning om alle behandlinger, gør hele oplevelsen... super behagelig og tryg.

Jeg har fået en enkelt behandling RF, men det er helt klart ikke den sidste 🙏
læs mere
Julie Verwohlt Martinsen
Julie Verwohlt Martinsen
Endeligt noget der virker😀
Jeg har fået utallige ansigtsbehandlinger, brugt mænger af penge, blot for at... blive skuffet af resultatet, efter at have fået behandlinger med radio frekvens af Julie, er det første gang EVER jeg kan se et resultat 👌👏 det virker.
Jeg er imponeret, hun ved alt om maskinerne og produkternes indhold
Og virke, man kan virkelig mærke at hun brænder for det, og har en følelse af, hun bruger mere tid på behandlingen end man har betalt for.
Jeg glæder mig til næste behandling❤️
læs mere
Gitte Rustad
Gitte Rustad
Jeg har fået 1 behandling med medicinsk lys for at afhjælpe rygsmerter.
Jeg må bare sige at det har hjulpet helt... utroligt!
1 dag efter var jeg " træt" i ryggen, men uden de stærke smerter. Her på 3 dagen smertefri! 🙂👌👏
Så det er mig en glæde at give mine bedste anbefalinger!!
læs mere
Helle Poulsen
Helle Poulsen
Selv under denne coranaramte tid får klinikken mine varmeste anbefalinger. Indehaver Julie tager alle forbehold så jeg... føler mig tryg så jeg forsat kan få mine behandlinger 😀læs mere
Stinna Frese
Stinna Frese
Tilbudene inde for skønhedspleje er mange og en jungle - jeg kan dog varmt anbefale Privatklinikken... Ageless✔️Her får du en professionel rådgivning og behandlinger der virker✨✨Julie er imødekommende og lytter til dig - sammen finder I den behandling, der passer bedst. Her føler man sig i gode hænder og Julie bruger den tid der skal til - ingen stres og jag👌Klinikken er lys og venlig - her er en rigtig hyggelig atmosfære💜 Jeg har været her flere gange og ikke for sidste gang☺️
En bonus - her er nemt at parkere🚘
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
læs mere
Katinka Erlandsen
Katinka Erlandsen
Jeg har kun været til én behandling hos Julie og kan allerede se resultater.
Jeg ser friskere og yngre... ud😊👏

Klinikken er megahyggelig og Julie er SÅ god til at fortælle hvad der skal ske og hvorfor, så man føler sig i trygge hænder.

Stærke anbefalinger herfra – giv dig selv en gave og blive forkælet🥰
læs mere
Tina Aalling
Tina Aalling
Julie er utroligt kompetent og ikke mindst en skøn kvinde. Jeg glæder mig til min næste behandling i morgen. De... varmeste anbefalinger til Privatklinikken Ageless.læs mere
Jeanette Ibenfeldt
Jeanette Ibenfeldt
Jeg har for nyligt været på klinikken - nu er der gået nogle dage og resultatet bliver hele tiden bedre.
Louise et... rigtig dejlig menneske og desuden dygtig og informativ.
Kommer helt sikkert igen 👍👍
læs mere
Lene Korsled
Lene Korsled
Får lækre behandlinger og det giver både humøret og huden et løft
Helle Soling
Helle Soling
kanon rådgivning, rimelige priser og synlige resultater.

Julie du er kanon.
Elaine Rønnau Burmeister
Elaine Rønnau Burmeister
Synes helt sikkert at mine rynker i panden er reduceret efter kun to behandlinger.
Julie virker utroligt engageret... og er samtidig behagelig at være i selskab med. Jeg kommer gerne igen😊læs mere
Peter Cosmus Næblerød
Peter Cosmus Næblerød
Privatklinikken Ageless og Julie får mine varmeste anbefalinger - her er man i trygge rammer og hænder. Senest fik jeg... en RF behandling i ansigtet - det er den bedste behandling jeg har fået i ansigtet nogensinde!! - Denne vil jeg gentage årligt 👍🏼 jeg har endda fået ros for min “nye hud” af andre. Min hud var før træt, og tyngdekraften havde meldt sin ankomst - tak for dejlig behandling 💎læs mere
Rebecca Annie Hope Evans
Rebecca Annie Hope Evans
God behandling og synlige resultater ☺️ jeg kan varmt anbefale Privatklinikken Ageless... 🥰♥️læs mere
Majbritt Petersen
Majbritt Petersen
Kan varmt anbefale et besøg. Julie er en helt fantastisk person og super dygtig til det hun laver��
Dorthe Thomsen
Dorthe Thomsen
Har fået flere rigtig gode RF behandlinger hos Julie og skal igen i dag, hvilket jeg glæder mig til🤗 Min hud... bliver så fin bagefter, selv min rosacea bliver markant bedre😍❤️læs mere
Frk Jensen
Frk Jensen
Jeg er 64 år, og kan for første gang både se og mærke forskel på min hud .
Hos Ageless bliver du mødt at den... sødeste og mest kompentente behandler jeg nogensinde har mødt.
Hendes viden om hud og hudpleje gør at man føler sig fuldstændig tryk i hendes hænder, og man er ikke i tvivl om at hun kun vil opnå det bedste resultat hun kan for dig.

Er så glad har fundet det sted, og kommer der nok i al fremtid.

Desuden har hun også de dejligste produkter til at bevare de gode resultater .

Vil du se mit resultat på halsen så gå ind på Nord-magasin.dk og kig i magasinet under skønhed, det er efter 3 behandlinger.
Resultatet taler for sig sig selv.
læs mere
Susanne Lauritsen
Susanne Lauritsen
Første besøg og absolut ikke den sidste 🤩 God og tryk oplevelse og virkelig god behandling mod ømme frisør-og... løbeben. Vi ses Og kæmpe anbefalinger herfra ❤️læs mere
Nadia Nordsted Pandorff
Nadia Nordsted Pandorff
Gode opstrammende og dybdegående behandlinger hvis du vil friske op på en naturlig måde❤️
Grethe Badsberg Samuelsen
Grethe Badsberg Samuelsen
En rigtig god og professionel behandler. Man får en meget ærlig mening om sit ansigt og resultat efterfølgende. Jeg er... meget tilfreds med resultatet og glæder mig til næste gang.
Er spændt på hvad det kan føre til ❤️
læs mere
Berit Haasum
Berit Haasum
Var på klinikken i lørdags. Hold da op en professionel behandling, Julie er både menneskelig og så dygtig. Jeg kan Idag... mandag se mere nyt i mit ansigt og brystkassen. Det har været en fed oplevelse og ikke sidste gang jeg besøger Julie og får en anti age behandling. Tak til Julielæs mere
Judy Hansen
Judy Hansen
Døjede med skinnebensbetændelse og fik en enkelt behandling af Julies lymfedrænage. Og det var nok til at jeg kunne... spille fodbold igen 👌🏼 kan klart anbefaleslæs mere
Mads Christoffersen
Mads Christoffersen
Jeg kan virkelig anbefale behandling hos Julie. Jeg har fået 2 behandlinger og kan virkelig se forskel. Wauuu. Min mand... sagde: "Hold da op" da jeg kom hjem, og det var ikke ment som: "Har du nu brugt for mange penge igen", nej det var ment om forskellen i mit ansigt efter behandlingen. 🤩👍🏼🙌🏼læs mere
Marianne Godtfredsen
Marianne Godtfredsen
Det skønneste sted 💜 De mest fantastiske behandlinger.. Af en kvinde med viden, skønhed & varme... 🌸🐚🌸 Kan varmt anbefales 🤍🤍🤍læs mere
Michella Ginnie Hechmann
Michella Ginnie Hechmann
Jeg har kun rosende ord tilovers for Julie og hendes arbejde. Hun er dygtig, meget engageret og man kan mærke hun... brænder for sit fag.læs mere
Maria Louise Eriksen
Maria Louise Eriksen
Stor anbefaling herfra til Privat klinikken Ageless. Julie giver en kyndig introduktion til behandlingen og er sød,... behagelig og meget informativ. Efter en fedtsugning, var jeg meget hævet og spændt som gjorde det svært at gå normalt. Jeg fik to lymfedrænage behandlinger på mine ben og det har virkelig gjordt en forskel. Jeg kan tydeligt se at hævelsen er blevet mindre og jeg kan bevæge mig meget mere frit nu. Måske virkningen kommer med det samme og måske det først sker efter et par dage- for mit vekommende er resultatet kommet her efter et par dage. Lymfedrænagen arbejder videre efterfølgende- det er helt tydeligt.
En varm anbefaling herfra
læs mere
Sarah Monssen
Sarah Monssen
Fantastisk service ! Og fantastisk behandling ! Mere professionelt kan det ikke blive !
Kan klart anbefales.
Mohammad Majid
Mohammad Majid
Atmosfæren på Privatklinikken Ageless er virkelig behagelig og afslappende. Du vil føle dig velkommen og godt taget... imod. Julie er venligt og professionelt, og hun gør alt for at skabe en tryg og behagelig oplevelse for hendes klienter. Det er virkelig en dejlig atmosfære at være i! 😊🌟læs mere
Hella Abdul
Hella Abdul
God professionel behandling. God og ærlig behandler og godt resultat af behandling. Kan varmt anbefales.
Betina Larsen
Betina Larsen
Dygtig og sympatisk behandler. Resultatet er imponerende og kan ses med det samme!!!Jeg kan kun varmt anbefale stedet... og behandlingerne.læs mere
Bata Biljana Trisic
Bata Biljana Trisic
Jeg kan varmt anbefale Julies behandlinger. Julie brænder for hendes fag og hun har helt tjek på de maskiner, cremer og... teknikker, hun bruger. Så man føler sig altid i trygge hænder.
Efter i mange år at have prøvet adskillelige cremer og behandlinger for min urene, fedtede og ujævne hud kunne jeg allerede efter én behandling se forbedringer. Det er hver en krone værd og jeg vil anbefale alle at tage et smut forbi Privatklinikken Ageless!
læs mere
Josefine Marie Rustad
Josefine Marie Rustad
Jeg har lidt af psoriasis i hovedbunden de sidst 5-6 år, og fået behandling af diverse hudlæger, som aldrig virkede....
Jeg har nu fået 5 behandlinger her og min hovedbund har aldrig haft det bedre. Jeg har ikke længere sår der bløder, eller betændelse rundt omkring. Min hud er heller ikke rød og irriteret, men begynder at blive som normal hud.
Jeg har på nuværende tidspunkt stadigvæk små plamager med tykkere/skældende hud, men de bliver bedre og bedre/mindre og mindre hvor hver gang jeg kommer.
læs mere
Marthine Henrichsen
Marthine Henrichsen
Jeg er igang med min 2. behandling.
Og kan kun anbefale Julie, hun er super dygtig og imødekommende.
Hun er meget... ærlig omkring behandlings forløbet.

Jeg er personlig igang med behandling af maveskindet og er ekstrem overrasket over resultaterne 😍👌🏼
læs mere
Nicole Burmeister
Nicole Burmeister
Jeg har fået mine behandlinger hos Julie, og hold da op hvor er jeg glad for at vælge klinik Ageless. Julie er den... sødeste og varmeste behandler som virkelig brænder for det hun laver. Kan helt klart anbefale klinikken til alle.læs mere
Ash Hama-Khorshid
Ash Hama-Khorshid
Super oplevelse. �
Julie er meget professionel med stor faglig indsigt i, hvad apparatet kan udføre af dybdegående... fornyelse af hud, der bremser hudens ændring.
Derudover har Julie en sød og skøn personlighed med det helt rigtige menneskelige touch, der får en til at føle sig SÅÅÅÅÅ tilpas.
læs mere
Henriette Rivold Vilhelmsen
Henriette Rivold Vilhelmsen
Jeg kan varmt anbefale Ageless klinikken.
Jeg kan både mærke og se forskel i mit ansigt efter en kollagenlys... behandling. jeg glæder mig allerede til næste gang.
super fin service man føler sig virkelig godt tilpas.
læs mere
Anita Toxborg
Anita Toxborg
Julie Sommer er en fantastisk kompetent behandler der ved hvad hun har med at gør. Du får den bedste vejledning, så du... kan få de bedste resultater. Julie arbejder helt igennem professionelt og så er hun tilmed en dejlig person af være i selskab med.læs mere
Hanne Nohr Sommer
Hanne Nohr Sommer
Julie er utrolig kompetent og man kan mærke at hun brænder for det hun laver. Det giver følelsen af at være i gode... hænder! Jeg har kun fået en enkel behandling med RF, men det er bestemt ikke den sidste 🤗læs mere
Cecilie Cosmus Næblerød
Cecilie Cosmus Næblerød
En dejlig lille klinik med en helt igennem fantastisk indehaver, der virkelig går op i sine kunder. Jeg kan kun varmt... anbefale stedet og behandlingerne.læs mere
Luiza Szymanska
Luiza Szymanska
Tak for dig,du gør en forskellen dine behandlinger,og det gode humør,vil varmt anbefale dig,ønsker alle skal have den... samme mulighed.læs mere
Lajla Aurbakken
Lajla Aurbakken
Meget kompetent behandling og godt resultat 🙂
Signe Ryborg
Signe Ryborg
Var på besøge i dag hos Julie . Super hyggeligt lille sted med sjæl og varme� fik en lækker anti age behandling som... virkelig kan anbefales � er super glad og siger tak til Julie vi ses snart igen��læs mere
Yvonne Overby
Yvonne Overby
Julie som er indehaver af klinikken er virkelig dygtig og meget professionel. Jeg kan varmt anbefale et besøg hos... Privatklinikken Ageless.læs mere
Christina Ederstrøm
Christina Ederstrøm
Har i dag lørdag 24.6 -17 fået antiage behandling for 1. gang, det var SÅ dejligt og en helt igennem skøn oplevelse.... Julie fortæller om sine produkters virke og indhold, og maskinens kvaliteter, jeg er imponeret over resultat og følelse. Julie har de blødeste hænder og jeg havde lyst til at ligge der resten af dagen.
Jeg kan stadig mærke at min hud "arbejder" den har fået glød og er opstrammet. Jeg kan varmt anbefale Ageless, det SKAL absolut prøves. Glæder mig til næste behandling. Tak Julie �
læs mere
Amina Hansen
Amina Hansen
js_loader