fbpx

Behandling af Psoriasis

Psoriasis er en kronisk, inflammatorisk tilstand. De hyppigste symptomerne for psoriasis viser sig med velafgrænsede røde, skællende pletter, ofte med et hårdt hvid lag af skæl på overfladen af huden. Når skællene løsner sig, opstår bittesmå blødninger nedenunder og de mange sår klør og har svært ved at hele. Mange får det første udbrud inden 20-års-alderen, men psoriasis kan ramme i alle aldre.

Der findes ingen behandling, som giver varig helbredelse af psoriasis. Derimod findes der en række tiltag, der kan holde hudgenerne i ro og holde lidelsen under kontrol. Psoriasis er ikke kun en hudsygdom, lidelsen kan medføre en række andre komplikationer. Psoriasisgigt, er en særlig form for gigtbetændelse, den rammer cirka hver fjerde med psoriasis. Her kan vi også hjælpe. Psoriasisgigt viser sig typisk ved hævede, smertende led med morgenstivhed. Inflammation i krop og dermed hud, fremskynder ældning.

Den mest kendte behandlinger imod Psoriasis er sollys, binyrebarkhormon-holdige cremer, tjærecremer, fedtcreme og saltvand, hvilket på ingen måde genopbygger huden eller binder fugt i huden. Sollys indtørrer huden og nedbryder kollagen i huden, dvs. limen der holder sammen på det hele. Fedcreme og binyrebarkhormon er på ingen måde nok til at genoprette fugtbalancen, i en hud ramt af Psoriasis. Binyrebarkhormon cremer kan gøre din hud mere følsom og tyndere ved vedvarende brug og skrappe piller, der kan give en del bivirkninger. Saltvand eller tjærecreme er knap så behageligt i et sår, og der findes langt mere effektive, behagelige og tilgængelige metoder til at hæmme inflammation og hjælpe huden med at hele og styrke sige selv.

Alternativ Psoriasis behandling

Vi kan tilbyde nye behandlingsmetoder og produkter til hud og krop ramt af Psoriasis, som virker lang mere effektivt end de gense beskreven metoder. Hos Privatklinikken Ageless, er vi specialiser i hud, men derud over har vi en dyb forståelse for kroppen, som kombineret gør, at vi også kan hjælpe mange af vores kunder med andre problematikker f.eks. minimere smerter i kroppen.

Hvordan virker behandlingen på Psoriasis

Ved behandling hos os imod Psoriasis behandles du med medicinsk kollagenlys og varme i stor skærm, som dækker kroppen. Behandlingen hæmmer effektivt og behageligt, inflammation i hudens overflade, det virker beroligende og hjælper huden med at hele. Desuden kan behandlingen målrettes inflammation i muskler og led, dette hæmmer smerter.

De to behandlinger er forskellige og kan ikke udføres på samme tid. Derud over kan vi, senere i behandlingsforløbet, hjælpe med at forbedre nydannelse af hudceller, således at hudens elasticitet og overflade forbedres markant, dette er en 3 behandlingsmulighed med medicinsk kollagenlys og varme. Uanset hudtype er fugt essentielt for en velfungerende hud. For at forbedrede hudens evne til at binde og holde på fugt er Hyaluron et absolut MUST i behandling af Psoriasis, på overfalden af huden, dette super ingrediens virker i øvrigt antiinflammatorisk. Fugtmangel er et stort problem i en hud ramt af Psoriasis og derfor er dette et af fokusområderne i behandlingen af Psoriasis hos os. For at huden kan holde på fugt, er det vigtigt at hjælpe huden til at styrke dens barriere. Når fugtbalancen og hudens barriere styrkes, mindske gener som kløe og huden evner til at hele forbedres. Vi er med dig hele vejen igennem, til at få en bedre forståelse af, hvad der sker i din hud og krop og hvad du kan gøre, der virker.

  • Hæmmer effektivt inflammation i huden.
  • Forbedre hudens evne til at hele sår.
  • Minimere rødme.
  • Styrker genopbygningen af hudens overflade.
  • Forbedre hudens evne til at binde og holde på fugt.
  • Minimere ar.
  • Hæmmer kløe.
Priser
550 kr.
Ansigt / hals

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning, peeling, maske fugtgivende serum, creme og øjencreme.

4.000 kr.
Ansigt / hals (8 turs kort)

8 behandlinger. Behandlingen tager i alt ca. 45 min. Afrensning, peeling, maske fugtgivende serum, creme og øjencreme.
Tilbuddet kan ikke kombineres med 25% velkomstrabat. OBS. Købes i klinikken.

700 kr.
Krop

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Peeling, bad, fugtgivende serum, creme.

5.200 kr.
Krop (8 turs kort)

8 behandlinger. Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Peeling, bad, fugtgivende serum, creme.
Tilbuddet kan ikke kombineres med 25% velkomstrabat. OBS. Købes i klinikken.

1.

Behandlingsforløb

Desværre findes der ingen behandling der helt fjerner Psoriasis, men vi kan hjælpe dig til at holde lidelsen ro og under kontrol. Du kan med fordel købe et klippekort til 8 behandlinger. Hvor længe der skal gå imellem behandlingerne er individuelt og behovet vil mindskes efter gentagende behandlinger. Ved opstart anbefaler vi, at du får foretaget 8 behandlinger med ca. 7 dages mellemrum.

2.

Før behandlingen

Har du piercinger i det område der skal behandles, fjernes disse inde behandlingen. Vi anbefaler, at du tager et billede af den hud, der skal behandles, inden du møder op til behandling.

3.

Efter behandlingen

Resultatet af behandlingerne sker gradvist, effekten vurderes efter et afsluttet intensivt behandlingsforløb, på 8 behandlinger. For at bevare hudlidelsen i ro og under kontrol, er det vigtigt, at du efter et endt intens opstartsforløb, får foretaget løbende vedligeholdende behandling efter behov. Dette er individuelt.

4.

Bivirkninger

Bivirkninger som rødme kan ses efter behandling, og forsvinder indenfor kort tid. Behandlingen er smertefri og afslappende.

5.

Hvem kan behandles?

Særdeleshed folk der er ramt af Psoriasis. Undgå behandling, hvis du lider af epilepsi, hvis du er gravid, ammende, har eller har haft hudkræft i det område du ønsker skal behandles, hvis du indtager medicin eller fødevare der kan øge din lysfølsomhed, har pacemakerunder, eller er i behandling med cremer eller piller der udtørre huden. Unge under 18 år behandles ikke uden forældres samtykke. Kontakt os for nærmere information, hvis du er i tvivl om behandlingen er noget for dig.

6.

Book en tid

Er du i tvivl om vores behandling kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 200 006 og få svar på dine spørgsmål.

Har du fået information nok og ønsker at booke en tid til behandling så tryk her.

Book nuBook nu
Privatklinikken Ageless og Julie får mine varmeste anbefalinger - her er man i trygge rammer og hænder. Senest fik jeg... en RF behandling i ansigtet - det er den bedste behandling jeg har fået i ansigtet nogensinde!! - Denne vil jeg gentage årligt 👍🏼 jeg har endda fået ros for min “nye hud” af andre. Min hud var før træt, og tyngdekraften havde meldt sin ankomst - tak for dejlig behandling 💎læs mere
Rebecca Annie Hope Evans
Rebecca Annie Hope Evans
Tak for dig,du gør en forskellen dine behandlinger,og det gode humør,vil varmt anbefale dig,ønsker alle skal have den... samme mulighed.læs mere
Lajla Aurbakken
Lajla Aurbakken
Jeg fik en super og professionel behandling.
Gitte Grete Frederiksen
Gitte Grete Frederiksen
Meget kompetent behandling og godt resultat 🙂
Signe Ryborg
Signe Ryborg
I have had a few RF treatments here and I’m really happy with the results. It is always a nice relaxing experience, and... I highly recommend it if you’re looking for results without surgery.læs mere
Jess Rainey
Jess Rainey
kanon rådgivning, rimelige priser og synlige resultater.

Julie du er kanon.
Elaine Rønnau Burmeister
Elaine Rønnau Burmeister
Kan varmt anbefale et besøg. Julie er en helt fantastisk person og super dygtig til det hun laver��
Dorthe Thomsen
Dorthe Thomsen
Har fået flere rigtig gode RF behandlinger hos Julie og skal igen i dag, hvilket jeg glæder mig til🤗 Min hud... bliver så fin bagefter, selv min rosacea bliver markant bedre😍❤️læs mere
Frk Jensen
Frk Jensen
Jeg kan virkelig anbefale behandling hos Julie. Jeg har fået 2 behandlinger og kan virkelig se forskel. Wauuu. Min mand... sagde: "Hold da op" da jeg kom hjem, og det var ikke ment som: "Har du nu brugt for mange penge igen", nej det var ment om forskellen i mit ansigt efter behandlingen. 🤩👍🏼🙌🏼læs mere
Marianne Godtfredsen
Marianne Godtfredsen
Jeg er igang med min 2. behandling.
Og kan kun anbefale Julie, hun er super dygtig og imødekommende.
Hun er meget... ærlig omkring behandlings forløbet.

Jeg er personlig igang med behandling af maveskindet og er ekstrem overrasket over resultaterne 😍👌🏼
læs mere
Nicole Burmeister
Nicole Burmeister
Har i dag lørdag 24.6 -17 fået antiage behandling for 1. gang, det var SÅ dejligt og en helt igennem skøn oplevelse.... Julie fortæller om sine produkters virke og indhold, og maskinens kvaliteter, jeg er imponeret over resultat og følelse. Julie har de blødeste hænder og jeg havde lyst til at ligge der resten af dagen.
Jeg kan stadig mærke at min hud "arbejder" den har fået glød og er opstrammet. Jeg kan varmt anbefale Ageless, det SKAL absolut prøves. Glæder mig til næste behandling. Tak Julie �
læs mere
Amina Hansen
Amina Hansen
Var på besøge i dag hos Julie . Super hyggeligt lille sted med sjæl og varme� fik en lækker anti age behandling som... virkelig kan anbefales � er super glad og siger tak til Julie vi ses snart igen��læs mere
Yvonne Overby
Yvonne Overby
Endeligt noget der virker😀
Jeg har fået utallige ansigtsbehandlinger, brugt mænger af penge, blot for at... blive skuffet af resultatet, efter at have fået behandlinger med radio frekvens af Julie, er det første gang EVER jeg kan se et resultat 👌👏 det virker.
Jeg er imponeret, hun ved alt om maskinerne og produkternes indhold
Og virke, man kan virkelig mærke at hun brænder for det, og har en følelse af, hun bruger mere tid på behandlingen end man har betalt for.
Jeg glæder mig til næste behandling❤️
læs mere
Gitte Rustad
Gitte Rustad
En af mine ynglings klinikker 😍 Den skønneste behandler, men stor viden indenfor sit felt. Behagelige... omgivelser, og behandlinger der virker ❤ Min varmeste anbefalinglæs mere
Marie Svalebech Sørensen
Marie Svalebech Sørensen
Fantastisk sted! Jeg er virkelig glad for mit store resultat- af snart flad mave! �
Jeg følte mig i de trykkeste... hænder. Jeg kan virkelig anbefale andre at prøve det samme. Varmeste anbefalinger herfra.læs mere
Sandra Leonhard Sommer
Sandra Leonhard Sommer
Jeg har for nyligt været på klinikken - nu er der gået nogle dage og resultatet bliver hele tiden bedre.
Louise et... rigtig dejlig menneske og desuden dygtig og informativ.
Kommer helt sikkert igen 👍👍
læs mere
Lene Korsled
Lene Korsled
Får lækre behandlinger og det giver både humøret og huden et løft
Helle Soling
Helle Soling
Gode opstrammende og dybdegående behandlinger hvis du vil friske op på en naturlig måde❤️
Grethe Badsberg Samuelsen
Grethe Badsberg Samuelsen
Var på klinikken i lørdags. Hold da op en professionel behandling, Julie er både menneskelig og så dygtig. Jeg kan Idag... mandag se mere nyt i mit ansigt og brystkassen. Det har været en fed oplevelse og ikke sidste gang jeg besøger Julie og får en anti age behandling. Tak til Julielæs mere
Judy Hansen
Judy Hansen
Døjede med skinnebensbetændelse og fik en enkelt behandling af Julies lymfedrænage. Og det var nok til at jeg kunne... spille fodbold igen 👌🏼 kan klart anbefaleslæs mere
Mads Christoffersen
Mads Christoffersen
Jeg var heldig at hinde en ansigtsbehandling i december som jeg benyttede d 29/1 , jeg bliver mødt af Julie som ved... mere om hud og dens pleje end nogen anden , jeg fik den bedste behandling og har booket ny tid , jeg er blevet fast kunde nu ❤️🙏🏾læs mere
Lotte Bendix
Lotte Bendix
Jeg er 64 år, og kan for første gang både se og mærke forskel på min hud .
Hos Ageless bliver du mødt at den... sødeste og mest kompentente behandler jeg nogensinde har mødt.
Hendes viden om hud og hudpleje gør at man føler sig fuldstændig tryk i hendes hænder, og man er ikke i tvivl om at hun kun vil opnå det bedste resultat hun kan for dig.

Er så glad har fundet det sted, og kommer der nok i al fremtid.

Desuden har hun også de dejligste produkter til at bevare de gode resultater .

Vil du se mit resultat på halsen så gå ind på Nord-magasin.dk og kig i magasinet under skønhed, det er efter 3 behandlinger.
Resultatet taler for sig sig selv.
læs mere
Susanne Lauritsen
Susanne Lauritsen
Julie Sommer er en fantastisk kompetent behandler der ved hvad hun har med at gør. Du får den bedste vejledning, så du... kan få de bedste resultater. Julie arbejder helt igennem professionelt og så er hun tilmed en dejlig person af være i selskab med.læs mere
Hanne Nohr Sommer
Hanne Nohr Sommer
Hjemvendt fra endnu en dejlig omgang hos Julie i Ageless. Nu både prøvet RF, cavitation og drænage. Og hvor jeg bare... glæder mig til flere behandlinger og rigtigt kunne begynde at se de ændringer på og i min krop som jeg kan mærke er på vej.😍👏
Super anbefalelsesværdigt👌
læs mere
Nynne Phister Larsen
Nynne Phister Larsen
Jeg kan varmt anbefale Julies behandlinger. Julie brænder for hendes fag og hun har helt tjek på de maskiner, cremer og... teknikker, hun bruger. Så man føler sig altid i trygge hænder.
Efter i mange år at have prøvet adskillelige cremer og behandlinger for min urene, fedtede og ujævne hud kunne jeg allerede efter én behandling se forbedringer. Det er hver en krone værd og jeg vil anbefale alle at tage et smut forbi Privatklinikken Ageless!
læs mere
Josefine Marie Rustad
Josefine Marie Rustad
Super kompetent behandling og masser af gode råd.
Jeg har fået lumfedrænage mod væske i benene. Sidegevinst har... været mindre cellulitis og vægttab.
Det hjælper 100% sikkert.
Jeg kan helt klart anbefale Privatklinikken Ageless.
læs mere
Tina Olsen
Tina Olsen
Selv under denne coranaramte tid får klinikken mine varmeste anbefalinger. Indehaver Julie tager alle forbehold så jeg... føler mig tryg så jeg forsat kan få mine behandlinger 😀læs mere
Stinna Frese
Stinna Frese
En dejlig lille klinik med en helt igennem fantastisk indehaver, der virkelig går op i sine kunder. Jeg kan kun varmt... anbefale stedet og behandlingerne.læs mere
Luiza Szymanska
Luiza Szymanska
Super oplevelse. �
Julie er meget professionel med stor faglig indsigt i, hvad apparatet kan udføre af dybdegående... fornyelse af hud, der bremser hudens ændring.
Derudover har Julie en sød og skøn personlighed med det helt rigtige menneskelige touch, der får en til at føle sig SÅÅÅÅÅ tilpas.
læs mere
Henriette Rivold Vilhelmsen
Henriette Rivold Vilhelmsen
Første besøg og absolut ikke den sidste 🤩 God og tryk oplevelse og virkelig god behandling mod ømme frisør-og... løbeben. Vi ses Og kæmpe anbefalinger herfra ❤️læs mere
Nadia Pandorff
Nadia Pandorff
Jeg kan varmt anbefale Ageless klinikken.
Jeg kan både mærke og se forskel i mit ansigt efter en kollagenlys... behandling. jeg glæder mig allerede til næste gang.
super fin service man føler sig virkelig godt tilpas.
læs mere
Anita Toxborg
Anita Toxborg
Julie som er indehaver af klinikken er virkelig dygtig og meget professionel. Jeg kan varmt anbefale et besøg hos... Privatklinikken Ageless.læs mere
Christina Ederstrøm
Christina Ederstrøm
Virkelig professionel behandling... ikke mindst resultatet.. så flot... glæder mig så meget til næste uge
Bettina Jørgensen
Bettina Jørgensen
Det skønneste sted 💜 De mest fantastiske behandlinger.. Af en kvinde med viden, skønhed & varme... 🌸🐚🌸 Kan varmt anbefales 🤍🤍🤍læs mere
Michella Ginnie Hechmann
Michella Ginnie Hechmann
Julie er utrolig kompetent og man kan mærke at hun brænder for det hun laver. Det giver følelsen af at være i gode... hænder! Jeg har kun fået en enkel behandling med RF, men det er bestemt ikke den sidste 🤗læs mere
Cecilie Cosmus Næblerød
Cecilie Cosmus Næblerød
Tilbudene inde for skønhedspleje er mange og en jungle - jeg kan dog varmt anbefale Privatklinikken... Ageless✔️Her får du en professionel rådgivning og behandlinger der virker✨✨Julie er imødekommende og lytter til dig - sammen finder I den behandling, der passer bedst. Her føler man sig i gode hænder og Julie bruger den tid der skal til - ingen stres og jag👌Klinikken er lys og venlig - her er en rigtig hyggelig atmosfære💜 Jeg har været her flere gange og ikke for sidste gang☺️
En bonus - her er nemt at parkere🚘
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
læs mere
Katinka Erlandsen
Katinka Erlandsen
Jeg har lige fået en helt fantastisk øjen behandling for mørke render under øjnene og jeg er vildt glad for resultatet... og meget mere glad kan virkelig se at det har hjulpet på mig 😘😘 og Julie var helt fantastisk og forklarede alt hvad hun lavede en rigtig sød og rar person 😊 hendes maskiner var helt i top og meget professinel 👍🏼 lokalet var et varmt og flot lokale 😊😊kan varmt anbefale til alle andre og jeg vil helt sikker komme igen og sige det til andre 😊😊læs mere
Klaus Toxborg Petersen
Klaus Toxborg Petersen
Mine varmeste anbefalinger til privatklinikken Ageless, hvor ejeren Julie udover mirakuløs behandling af min hud, er... drøndygtig, fagligt kompetent - og varm og sjov 😃læs mere
Christina Rittig Falkberg
Christina Rittig Falkberg
Synes helt sikkert at mine rynker i panden er reduceret efter kun to behandlinger.
Julie virker utroligt engageret... og er samtidig behagelig at være i selskab med. Jeg kommer gerne igen😊læs mere
Peter Cosmus Næblerød
Peter Cosmus Næblerød
Kæmpe fan af Ageless og Julie, som altid yder den bedste behandling, og jeg går altid derfra tilfreds og med en bedre... følelse i kroppen - kan varmt anbefales🙏🏼😍✨læs mere
Julie Lund Larsen
Julie Lund Larsen
En rigtig god og professionel behandler. Man får en meget ærlig mening om sit ansigt og resultat efterfølgende. Jeg er... meget tilfreds med resultatet og glæder mig til næste gang.
Er spændt på hvad det kan føre til ❤️
læs mere
Berit Haasum
Berit Haasum
Fantastisk service ! Og fantastisk behandling ! Mere professionelt kan det ikke blive !
Kan klart anbefales.
Mohammad Majid
Mohammad Majid
Stor anbefaling herfra til Privat klinikken Ageless. Julie giver en kyndig introduktion til behandlingen og er sød,... behagelig og meget informativ. Efter en fedtsugning, var jeg meget hævet og spændt som gjorde det svært at gå normalt. Jeg fik to lymfedrænage behandlinger på mine ben og det har virkelig gjordt en forskel. Jeg kan tydeligt se at hævelsen er blevet mindre og jeg kan bevæge mig meget mere frit nu. Måske virkningen kommer med det samme og måske det først sker efter et par dage- for mit vekommende er resultatet kommet her efter et par dage. Lymfedrænagen arbejder videre efterfølgende- det er helt tydeligt.
En varm anbefaling herfra
læs mere
Sarah Monssen
Sarah Monssen
Julie er meget professional med stor faglig indsigt i, Julie er noget helt særligt, begavet, engageret og så dygtig til... det hun laver. Min hud føles som fløjl og slike. Dygtig og sympatisk behandler. Resultatet er imponerende og kan ses med det samme ...anbefalinger til Ageless 🙂læs mere
Siham Habibi
Siham Habibi
Jeg har kun rosende ord tilovers for Julie og hendes arbejde. Hun er dygtig, meget engageret og man kan mærke hun... brænder for sit fag.læs mere
Maria Louise Eriksen
Maria Louise Eriksen
Dygtig og sympatisk behandler. Resultatet er imponerende og kan ses med det samme!!!Jeg kan kun varmt anbefale stedet... og behandlingerne.læs mere
Bata Biljana Trisic
Bata Biljana Trisic
Behandling hos Julie er helt fantastisk 😁. Hendes viden og rådgivning om alle behandlinger, gør hele oplevelsen... super behagelig og tryg.

Jeg har fået en enkelt behandling RF, men det er helt klart ikke den sidste 🙏
læs mere
Julie Verwohlt Martinsen
Julie Verwohlt Martinsen
God professionel behandling. God og ærlig behandler og godt resultat af behandling. Kan varmt anbefales.
Betina Larsen
Betina Larsen
God behandling og synlige resultater ☺️ jeg kan varmt anbefale Privatklinikken Ageless... 🥰♥️læs mere
Majbritt Petersen
Majbritt Petersen
js_loader