fbpx

Løs hud

Løs hud opstår indefra, så ønsker du en ungdommelig og stram hud, er kollagen fremmende behandlinger et rigtigt godt sted at starte. Alderstegn er unikke minder fra et levet liv, men lad os bare være ærlige, de er ikke alle lige velkomne. Mange drømmer nok om at kunne stoppe eller bare sænke ældningsprocessen. Den drøm kan for de fleste realiseres, uden en operation, med de teknologier og produkter, der findes på markedet i dag. Når vi ældes, nedsættes produktionen af, blandt andet, nærringsstoffer, kollagen, elastin og keratin og overhuden og læderhuden bliver gradvist tyndere fordi regenereringen af nye hudceller indefra og ud til hornet laget, som danner overfladen på huden, bliver langsommere dvs. der bliver færre nye celler og derfor mister huden sin elasticitet og løs hud opstår.

Løs hud strammes op med Kollagenlys

Ved kollagen fremmende behandling, behandles huden med lys og varme, som stimulerer huden til at sætte fuld gang i cellefornyelsen. Behandlingen hjælper huden til at hele og derfor virker den også fantastisk i kombination med mange kosmetiske operationer og behandlinger der giver komplikationer som f.eks. hævelse og blåmærker. Behandlingen nedsætter effektivt down tid efter kosmetiske indgreb og minimere risikoen for grimme ar. Behandlingen er smertefri.

Hvad opnår man ved behandling imod løs hud?

Kollagen fremmende behandlinger giver en glattere, strammere og mere ensartet hudtone, røde områder beroliges og lysnes, ar og pigmenterings problematikker forbedres eller fjernes. Derudover stimuleres kollagensyntesen ved aktivering af hudens fibroblaster, det giver eksplosivt øget nydannelse af kollagen. Dannelsen af ny overhud sker hurtigere og der frigives langt flere næringsstoffer i huden. Resultaterne af behandlingen kan deles op i to faser. En opstramning af huden umiddelbart efter behandlingen og i de næste 3 uger efter behandlingen og øget nydannelsen af hudceller, kollagen og elastin i de efterfølgende 2 til 3 måneder. Ved gentagende behandlinger, genopbygges og styrkes huden, så huden fremstår glattere, strammere og ensartet i hudtonen.

Behandlingerne henvender sig til kvinder og mænd, som vil bremse ældningsprocessen, eller ønsker at stramme op på slap og rynket hud i ansigtet – eller på kroppen. Behandlingen kan bruges som naturligt alternativ til f.eks. filler eller i kombination med filler og andre kosmetiske indgreb og behandlinger og foretages uden brug af kirurgi eller sprøjter, er uden rekreationstid, og udføres uden brug af bedøvelse. Disse regenererende og kollagen opbyggende behandlinger er 100% naturlige, da de bygger på at aktivere kroppens egne evne til at genopbygge sig selv. Søger du en effektiv, ansigtsbehandling, som ikke ændrer dine personlige karakteristika, er dette en behandling for dig.

 • Bremser ældningsprocessen.
 • Strammer op på slap hud, rynker og fine linjer i ansigt, under øjnene, på hals, bryst, mave, arme, yder/inderlår og omkring knæ.
 • Hudforyngelse der giver overhuden fugtighed, elasticitet og forbedrer dens struktur.
 • Fjerner omgående blåmærker og hævelse efter kosmetisk behandling.
 • Giver flotte ar efter f.eks. øjenlågsoperation.
 • Øger hudens tykkelse og styrke.
 • Fjerner affaldsstoffer og skaber øget blodcirkulation.
Priser
850 kr.
Ansigt / hals

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning, anti-age serum, creme og øjencreme.

1.700 kr.
Ansigt / hals

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Afrensning, anti-age serum, creme og øjencreme.

5.200 kr.
Ansigt / Hals (8 turs kort)

8 behandlinger. Behandlingen tager i alt ca. 45 min. Afrensning, anti-age serum og creme.
Tilbuddet kan ikke kombineres med 25% velkomstrabat. OBS. Købes i klinikken.

1.700 kr.
Baglår

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Afrensning og creme.

1.700 kr.
Baller

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Afrensning og creme.

850 kr.
BH deller

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning og creme.

850 kr.
Bryst / decorlette

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning, anti-age serum og creme.

1.700 kr.
Forlår

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Afrensning og creme.

850 kr.
Hals / hage

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning, anti-age serum og creme.

600 kr.
Håndrygge

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning og creme.

1.700 kr.
Hele arme

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Afrensning og creme.

2600 kr.
Hele lår

Behandlingen tager ca. 1 time og 45 min. Afrensning og creme.

1200 kr.
Hofter

Behandlingen tager ca. 1 time. Afrensning og creme.

1300 kr.
Kærlighedshåndtag / ryg

Behandlingen tager ca. 1 time. Afrensning og creme.

600 kr.
Knæ

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning og creme.

850 kr.
Mandebryster

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning og creme.

1.700 kr.
Mave

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Afrensning og creme.

1.300 kr.
Overarme

Behandlingen tager ca. 1 time. Afrensning og creme.

600 kr.
Øjne

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning, anti-age serum og øjencreme.

1.700 kr.
Ridebukselår / side

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Afrensning og creme.

Før og efter billeder
 • Før
 • Beh. 1
 • Før
 • Beh. 1
 • Beh. 2
 • Beh. 3

1.

Behandlingsforløb

Ved slap hud anbefaler vi et behandlingsforløb på op til 8 behandlinger, foretaget med ca. 7 til 14 dages mellemrum. Hver krop er individuel og udgangspunktet ved opstart er forskelligt og derfor varierer antallet af behandlinger og slutresultatet fra person til person.

2.

Før behandlingen

Det er meget vigtigt, at du ikke voksbehandler, får laser eller lignende, injektioner der lammer muskle og nerve kommunikationen, indtager medicin der gør huden ekstra lysfølsom, smør med stærk A vitamin i 1 til 4 uger inden du påbegynder dit behandlingsforløb hos os, alt efter hvilken behandling du har modtaget før, kontakt klinikken for nærmere info før booking. Har du hår eller piercinger i det område der skal behandles, fjernes dette inde behandlingen. Vi anbefaler, at du ikke solbader 4 dage før du skal behandles og at du tager et billede af den hud, der skal behandles, inden du møder op til behandling.

3.

Efter behandlingen

Undgå solen 4 dage efter behandling. Resultatet af behandlingen sker gradvist, derfor kan den endelige effekt ikke vurderes før 2,5 måned efter et afsluttet behandlingsforløb. For at bevare resultatet er det vigtigt, at du efter endt behandlingsforløb får foretaget vedligeholdende behandlinger, for at holde cellefornyelsen forhøjet.

4.

Bivirkninger

Bivirkninger som hævelse, sår og tør hud forekommer sjældent. Ofte ses rødme efter behandling, som forsvinder indenfor kort tid.

5.

Hvem kan behandles?

Vi er alle forskellige og reagerer forskelligt på et behandlingsforløb. Undgå behandling, hvis du lider af epilepsi, har en autoimmun bindevævslidelse, hvis du er gravid, ammende, har hudkræft eller plastik i kroppen (navlebrok) i det område du ønsker skal behandles, hvis du indtager medicin eller fødevare der kan øge din lysfølsomhed, har hjerteproblemer, pacemaker, eller er i behandling med cremer eller piller der udtørre huden. Unge under 18 år behandles ikke uden forældres samtykke. Kontakt os for nærmere information, hvis du er i tvivl om behandlingen er noget for dig.

6.

Book en tid

Er du i tvivl om vores behandling kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 200 006 og få svar på dine spørgsmål.

Har du fået information nok og ønsker at booke en tid til behandling så tryk her.

Book nuBook nu
Synes helt sikkert at mine rynker i panden er reduceret efter kun to behandlinger.
Julie virker utroligt engageret... og er samtidig behagelig at være i selskab med. Jeg kommer gerne igen😊læs mere
Peter Cosmus Næblerød
Peter Cosmus Næblerød
Var på klinikken i lørdags. Hold da op en professionel behandling, Julie er både menneskelig og så dygtig. Jeg kan Idag... mandag se mere nyt i mit ansigt og brystkassen. Det har været en fed oplevelse og ikke sidste gang jeg besøger Julie og får en anti age behandling. Tak til Julielæs mere
Judy Hansen
Judy Hansen
Endeligt noget der virker😀
Jeg har fået utallige ansigtsbehandlinger, brugt mænger af penge, blot for at... blive skuffet af resultatet, efter at have fået behandlinger med radio frekvens af Julie, er det første gang EVER jeg kan se et resultat 👌👏 det virker.
Jeg er imponeret, hun ved alt om maskinerne og produkternes indhold
Og virke, man kan virkelig mærke at hun brænder for det, og har en følelse af, hun bruger mere tid på behandlingen end man har betalt for.
Jeg glæder mig til næste behandling❤️
læs mere
Gitte Rustad
Gitte Rustad
Jeg har fået 1 behandling med medicinsk lys for at afhjælpe rygsmerter.
Jeg må bare sige at det har hjulpet helt... utroligt!
1 dag efter var jeg " træt" i ryggen, men uden de stærke smerter. Her på 3 dagen smertefri! 🙂👌👏
Så det er mig en glæde at give mine bedste anbefalinger!!
læs mere
Helle Poulsen
Helle Poulsen
Jeg har kun rosende ord tilovers for Julie og hendes arbejde. Hun er dygtig, meget engageret og man kan mærke hun... brænder for sit fag.læs mere
Maria Louise Eriksen
Maria Louise Eriksen
Jeg er 64 år, og kan for første gang både se og mærke forskel på min hud .
Hos Ageless bliver du mødt at den... sødeste og mest kompentente behandler jeg nogensinde har mødt.
Hendes viden om hud og hudpleje gør at man føler sig fuldstændig tryk i hendes hænder, og man er ikke i tvivl om at hun kun vil opnå det bedste resultat hun kan for dig.

Er så glad har fundet det sted, og kommer der nok i al fremtid.

Desuden har hun også de dejligste produkter til at bevare de gode resultater .

Vil du se mit resultat på halsen så gå ind på Nord-magasin.dk og kig i magasinet under skønhed, det er efter 3 behandlinger.
Resultatet taler for sig sig selv.
læs mere
Susanne Lauritsen
Susanne Lauritsen
smerter behandling
hoften & låret samt knæ
Pga en meget betændt/ inflammatorisk slimsæk på hofte , ville jeg... give et forsøg hos Julie da jeg skulle have blokade 4 dage senere hos reumatolog .. så jeg fik
1 behandl. Havde ikke de store forventninger. Men det hjalp enormt fra at være bylde øm (slimsæk målte
1 cm “ i højden “ inden behandl. Vidste fra ultra lyds scan ) og 4 dage senere målte slimsæk ca 4 mm på ultra lyds scan . Jeg var imponeret .
Så efterfølgende tog jeg
2 behandlinger på mit knæ
( tidligere opereret korsbånd / voldsomt overbelastet - meget hævet og rødt hver aften - kunne kun gå ca 300-400 m dagligt i
de Sidste 2 år .
Efter 2 smerte behandl. gik jeg 2,5 km 2 gg om ugen - ingen hævelse/ rødme.
Tager 1 beh når jeg har været alt for overmodig
Gået og stået ALT for meget ) så kan varmt anbefale Julie’s smertebehandling.🤩🤩🤩
læs mere
Susanne S. Jensen
Susanne S. Jensen
kanon rådgivning, rimelige priser og synlige resultater.

Julie du er kanon.
Elaine Rønnau Burmeister
Elaine Rønnau Burmeister
Julie er utroligt kompetent og ikke mindst en skøn kvinde. Jeg glæder mig til min næste behandling i morgen. De... varmeste anbefalinger til Privatklinikken Ageless.læs mere
Jeanette Ibenfeldt
Jeanette Ibenfeldt
Privatklinikken Ageless og Julie får mine varmeste anbefalinger - her er man i trygge rammer og hænder. Senest fik jeg... en RF behandling i ansigtet - det er den bedste behandling jeg har fået i ansigtet nogensinde!! - Denne vil jeg gentage årligt 👍🏼 jeg har endda fået ros for min “nye hud” af andre. Min hud var før træt, og tyngdekraften havde meldt sin ankomst - tak for dejlig behandling 💎læs mere
Rebecca Annie Hope Evans
Rebecca Annie Hope Evans
Har i dag lørdag 24.6 -17 fået antiage behandling for 1. gang, det var SÅ dejligt og en helt igennem skøn oplevelse.... Julie fortæller om sine produkters virke og indhold, og maskinens kvaliteter, jeg er imponeret over resultat og følelse. Julie har de blødeste hænder og jeg havde lyst til at ligge der resten af dagen.
Jeg kan stadig mærke at min hud "arbejder" den har fået glød og er opstrammet. Jeg kan varmt anbefale Ageless, det SKAL absolut prøves. Glæder mig til næste behandling. Tak Julie �
læs mere
Amina Hansen
Amina Hansen
Julie er utrolig kompetent og man kan mærke at hun brænder for det hun laver. Det giver følelsen af at være i gode... hænder! Jeg har kun fået en enkel behandling med RF, men det er bestemt ikke den sidste 🤗læs mere
Cecilie Cosmus Næblerød
Cecilie Cosmus Næblerød
Jeg kan varmt anbefale Julies behandlinger. Julie brænder for hendes fag og hun har helt tjek på de maskiner, cremer og... teknikker, hun bruger. Så man føler sig altid i trygge hænder.
Efter i mange år at have prøvet adskillelige cremer og behandlinger for min urene, fedtede og ujævne hud kunne jeg allerede efter én behandling se forbedringer. Det er hver en krone værd og jeg vil anbefale alle at tage et smut forbi Privatklinikken Ageless!
læs mere
Josefine Marie Rustad
Josefine Marie Rustad
Det skønneste sted 💜 De mest fantastiske behandlinger.. Af en kvinde med viden, skønhed & varme... 🌸🐚🌸 Kan varmt anbefales 🤍🤍🤍læs mere
Michella Ginnie Hechmann
Michella Ginnie Hechmann
Behandling hos Julie er helt fantastisk 😁. Hendes viden og rådgivning om alle behandlinger, gør hele oplevelsen... super behagelig og tryg.

Jeg har fået en enkelt behandling RF, men det er helt klart ikke den sidste 🙏
læs mere
Julie Verwohlt Martinsen
Julie Verwohlt Martinsen
Var på besøge i dag hos Julie . Super hyggeligt lille sted med sjæl og varme� fik en lækker anti age behandling som... virkelig kan anbefales � er super glad og siger tak til Julie vi ses snart igen��læs mere
Yvonne Overby
Yvonne Overby
Jeg var heldig at hinde en ansigtsbehandling i december som jeg benyttede d 29/1 , jeg bliver mødt af Julie som ved... mere om hud og dens pleje end nogen anden , jeg fik den bedste behandling og har booket ny tid , jeg er blevet fast kunde nu ❤️🙏🏾læs mere
Lotte Bendix
Lotte Bendix
Dygtig og sympatisk behandler. Resultatet er imponerende og kan ses med det samme!!!Jeg kan kun varmt anbefale stedet... og behandlingerne.læs mere
Bata Biljana Trisic
Bata Biljana Trisic
Jeg har lidt af psoriasis i hovedbunden de sidst 5-6 år, og fået behandling af diverse hudlæger, som aldrig virkede....
Jeg har nu fået 5 behandlinger her og min hovedbund har aldrig haft det bedre. Jeg har ikke længere sår der bløder, eller betændelse rundt omkring. Min hud er heller ikke rød og irriteret, men begynder at blive som normal hud.
Jeg har på nuværende tidspunkt stadigvæk små plamager med tykkere/skældende hud, men de bliver bedre og bedre/mindre og mindre hvor hver gang jeg kommer.
læs mere
Marthine Henrichsen
Marthine Henrichsen
Får lækre behandlinger og det giver både humøret og huden et løft
Helle Soling
Helle Soling
Stor anbefaling herfra til Privat klinikken Ageless. Julie giver en kyndig introduktion til behandlingen og er sød,... behagelig og meget informativ. Efter en fedtsugning, var jeg meget hævet og spændt som gjorde det svært at gå normalt. Jeg fik to lymfedrænage behandlinger på mine ben og det har virkelig gjordt en forskel. Jeg kan tydeligt se at hævelsen er blevet mindre og jeg kan bevæge mig meget mere frit nu. Måske virkningen kommer med det samme og måske det først sker efter et par dage- for mit vekommende er resultatet kommet her efter et par dage. Lymfedrænagen arbejder videre efterfølgende- det er helt tydeligt.
En varm anbefaling herfra
læs mere
Sarah Monssen
Sarah Monssen
En dejlig lille klinik med en helt igennem fantastisk indehaver, der virkelig går op i sine kunder. Jeg kan kun varmt... anbefale stedet og behandlingerne.læs mere
Luiza Szymanska
Luiza Szymanska
Gode opstrammende og dybdegående behandlinger hvis du vil friske op på en naturlig måde❤️
Grethe Badsberg Samuelsen
Grethe Badsberg Samuelsen
Tak for dig,du gør en forskellen dine behandlinger,og det gode humør,vil varmt anbefale dig,ønsker alle skal have den... samme mulighed.læs mere
Lajla Aurbakken
Lajla Aurbakken
Har fået flere rigtig gode RF behandlinger hos Julie og skal igen i dag, hvilket jeg glæder mig til🤗 Min hud... bliver så fin bagefter, selv min rosacea bliver markant bedre😍❤️læs mere
Frk Jensen
Frk Jensen
Døjede med skinnebensbetændelse og fik en enkelt behandling af Julies lymfedrænage. Og det var nok til at jeg kunne... spille fodbold igen 👌🏼 kan klart anbefaleslæs mere
Mads Christoffersen
Mads Christoffersen
God professionel behandling. God og ærlig behandler og godt resultat af behandling. Kan varmt anbefales.
Betina Larsen
Betina Larsen
Jeg har kun været til én behandling hos Julie og kan allerede se resultater.
Jeg ser friskere og yngre... ud😊👏

Klinikken er megahyggelig og Julie er SÅ god til at fortælle hvad der skal ske og hvorfor, så man føler sig i trygge hænder.

Stærke anbefalinger herfra – giv dig selv en gave og blive forkælet🥰
læs mere
Tina Aalling
Tina Aalling
Tilbudene inde for skønhedspleje er mange og en jungle - jeg kan dog varmt anbefale Privatklinikken... Ageless✔️Her får du en professionel rådgivning og behandlinger der virker✨✨Julie er imødekommende og lytter til dig - sammen finder I den behandling, der passer bedst. Her føler man sig i gode hænder og Julie bruger den tid der skal til - ingen stres og jag👌Klinikken er lys og venlig - her er en rigtig hyggelig atmosfære💜 Jeg har været her flere gange og ikke for sidste gang☺️
En bonus - her er nemt at parkere🚘
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
læs mere
Katinka Erlandsen
Katinka Erlandsen
En rigtig god og professionel behandler. Man får en meget ærlig mening om sit ansigt og resultat efterfølgende. Jeg er... meget tilfreds med resultatet og glæder mig til næste gang.
Er spændt på hvad det kan føre til ❤️
læs mere
Berit Haasum
Berit Haasum
Fantastisk service ! Og fantastisk behandling ! Mere professionelt kan det ikke blive !
Kan klart anbefales.
Mohammad Majid
Mohammad Majid
Jeg kan virkelig anbefale behandling hos Julie. Jeg har fået 2 behandlinger og kan virkelig se forskel. Wauuu. Min mand... sagde: "Hold da op" da jeg kom hjem, og det var ikke ment som: "Har du nu brugt for mange penge igen", nej det var ment om forskellen i mit ansigt efter behandlingen. 🤩👍🏼🙌🏼læs mere
Marianne Godtfredsen
Marianne Godtfredsen
Julie er meget professional med stor faglig indsigt i, Julie er noget helt særligt, begavet, engageret og så dygtig til... det hun laver. Min hud føles som fløjl og slike. Dygtig og sympatisk behandler. Resultatet er imponerende og kan ses med det samme ...anbefalinger til Ageless 🙂læs mere
Siham Habibi
Siham Habibi
Mine varmeste anbefalinger til privatklinikken Ageless, hvor ejeren Julie udover mirakuløs behandling af min hud, er... drøndygtig, fagligt kompetent - og varm og sjov 😃læs mere
Christina Rittig Falkberg
Christina Rittig Falkberg
Atmosfæren på Privatklinikken Ageless er virkelig behagelig og afslappende. Du vil føle dig velkommen og godt taget... imod. Julie er venligt og professionelt, og hun gør alt for at skabe en tryg og behagelig oplevelse for hendes klienter. Det er virkelig en dejlig atmosfære at være i! 😊🌟læs mere
Hella Abdul
Hella Abdul
God behandling og synlige resultater ☺️ jeg kan varmt anbefale Privatklinikken Ageless... 🥰♥️læs mere
Majbritt Petersen
Majbritt Petersen
Super oplevelse. �
Julie er meget professionel med stor faglig indsigt i, hvad apparatet kan udføre af dybdegående... fornyelse af hud, der bremser hudens ændring.
Derudover har Julie en sød og skøn personlighed med det helt rigtige menneskelige touch, der får en til at føle sig SÅÅÅÅÅ tilpas.
læs mere
Henriette Rivold Vilhelmsen
Henriette Rivold Vilhelmsen
Selv under denne coranaramte tid får klinikken mine varmeste anbefalinger. Indehaver Julie tager alle forbehold så jeg... føler mig tryg så jeg forsat kan få mine behandlinger 😀læs mere
Stinna Frese
Stinna Frese
Virkelig professionel behandling... ikke mindst resultatet.. så flot... glæder mig så meget til næste uge
Bettina Jørgensen
Bettina Jørgensen
Jeg fik en super og professionel behandling.
Gitte Grete Frederiksen
Gitte Grete Frederiksen
Julie Sommer er en fantastisk kompetent behandler der ved hvad hun har med at gør. Du får den bedste vejledning, så du... kan få de bedste resultater. Julie arbejder helt igennem professionelt og så er hun tilmed en dejlig person af være i selskab med.læs mere
Hanne Nohr Sommer
Hanne Nohr Sommer
Kan varmt anbefale et besøg. Julie er en helt fantastisk person og super dygtig til det hun laver��
Dorthe Thomsen
Dorthe Thomsen
Kæmpe fan af Ageless og Julie, som altid yder den bedste behandling, og jeg går altid derfra tilfreds og med en bedre... følelse i kroppen - kan varmt anbefales🙏🏼😍✨læs mere
Julie Lund Thorius
Julie Lund Thorius
Jeg har fået mine behandlinger hos Julie, og hold da op hvor er jeg glad for at vælge klinik Ageless. Julie er den... sødeste og varmeste behandler som virkelig brænder for det hun laver. Kan helt klart anbefale klinikken til alle.læs mere
Ash Hama-Khorshid
Ash Hama-Khorshid
Jeg har for nyligt været på klinikken - nu er der gået nogle dage og resultatet bliver hele tiden bedre.
Louise et... rigtig dejlig menneske og desuden dygtig og informativ.
Kommer helt sikkert igen 👍👍
læs mere
Lene Korsled
Lene Korsled
Første besøg og absolut ikke den sidste 🤩 God og tryk oplevelse og virkelig god behandling mod ømme frisør-og... løbeben. Vi ses Og kæmpe anbefalinger herfra ❤️læs mere
Nadia Nordsted Pandorff
Nadia Nordsted Pandorff
Julie som er indehaver af klinikken er virkelig dygtig og meget professionel. Jeg kan varmt anbefale et besøg hos... Privatklinikken Ageless.læs mere
Christina Ederstrøm
Christina Ederstrøm
Jeg er igang med min 2. behandling.
Og kan kun anbefale Julie, hun er super dygtig og imødekommende.
Hun er meget... ærlig omkring behandlings forløbet.

Jeg er personlig igang med behandling af maveskindet og er ekstrem overrasket over resultaterne 😍👌🏼
læs mere
Nicole Burmeister
Nicole Burmeister
Meget kompetent behandling og godt resultat 🙂
Signe Ryborg
Signe Ryborg
Jeg kan varmt anbefale Ageless klinikken.
Jeg kan både mærke og se forskel i mit ansigt efter en kollagenlys... behandling. jeg glæder mig allerede til næste gang.
super fin service man føler sig virkelig godt tilpas.
læs mere
Anita Toxborg
Anita Toxborg
js_loader