fbpx

Opstramning af løs hud

Løs hud er i de fleste tilfælde et tegn på, at din hud for alvor ældes. Allerede som 30-årig begynder huden at ældes, forekomsten af kollagen i din hud falder, fordi huden bliver langsommere til at forny sig. Kollagen er hudfibre som består af molekyler. Molekylerne svækkes med alderen, fordi de ikke længere produceres med samme elasticitet, dvs. de bliver længere. Med årene får man dermed færre og slappere kollagenfibre. Begge dele medvirker til, at huden mister sin fasthed og dermed opstår løs hud.  Løs hud giver slap hud på halsen, hængekinder, kreppet inderlår, mandebryster, slapt maveskind, flad mås og mormorarme! Ved hurtig vægtforøgelse pga. forkerte madvaner eller graviditet, kan kollagenfibrene ødelægges og miste sin elasticitet.

Radiofrekvens behandling – (RF)

Opstramning af hud, der har mistet sin elasticitet, kan opnås med forskellige radiofrekvens-teknologier. Det er individuelt hvilken teknologi, der virker bedst. Ens for alle vores radiofrekvens-teknologier er, at de med radiobølger stimulerer hudcellernes kollagensyntese, så produktionen af kollagen øges og huden genopbygger sig selv indefra. Vores RF teknologier kan benyttes til følgende.

 • Ansigts/hals opstramning og minimering af fedtdepoter samt krops opstramning og minimering af fedtdepoter og appelsinhud.

Ved behandling med radiofrekvens ændres molekylets struktur, hvilket resulterer i omgående sammentrækning og dermed genvinder molekylet sin elasticitet, så huden bliver mere fast og løftes.

Overvejer du kosmetisk kirurgi som mommy makeover, facelift, fedtsugning m.m. er behandling med RF et godt alternativ, uden risiko for komplikationer eller ar. Vælger du kirurgi, vil efterbehandling med RF forbedre slutresultatet af din kosmetiske operation markant.
Behandlingerne foretages med radiobølger, der varmer huden op indefra, med minimum af ubehag. Sammenlignet med laserbehandlinger, når radiobølgerne dybere ind i huden og stimulerer den dermed langt mere effektivt – samtidig er der ingen fare for forbrændinger med disse magiske bølger, som ved en laserbehandling. Der er altså tale om en mere sikker og naturlig genvej til en mere ungdommelig, fast og glat hud, end ved brug af de mere kendte metoder.

Vi kan tilbyde en rar behandling, takket være et patenteret kølesystem, er det muligt at opvarme dermis, indefra og ud, til mellem 40 og 65 grader, hvilket stimulerer kollagensyntesen og øger dannelse af ny kollagen. Behandlingen udføres uden brug af bedøvelse og er 100% naturlig hudforbedrende behandlingsmetode, der får bindevævets fibre til at trække sig sammen.

Hvad opnår man med RF-behandling?

Ved behandling med RF opnår man en glattere, strammere og løftet hud og over tid ved gentagne behandlinger, en forøgelse af læderhudens tykkelse og styrke. Der findes forskellige RF-maskiner på markedet, nogle er mere effektive end andre. Vores forskellige maskiner giver os mulighed for at arbejde med forskellige radiofrekvente energier og typer, som gør det muligt at behandle både krop og ansigt. Ved en opstrammende ansigtsbehandling, hvor kæbelinjen markeres op, huden på halsen sættes på plads og poser under øjnene udglattes, arbejder vi med en mere overfladisk radiofrekvent energi end ved opstramning af maveskind, balleløft, reduktion af dobbelthage, cellulitis og fedt på kroppen. Behandlingerne henvender sig til både kvinder og mænd.

Resultaterne af behandlingen kan deles op i to faser. Opstramning af hud og minimering af cellulitis og fedtdepoter, hvis de er behandlet, i de første 3 uger efter behandlingen, og øget nydannelsen af kollagen i de efterfølgende 3 måneder.

 • Bremser ældningsprocessen.
 • Strammer op på slap hud i ansigtet, på hals, bryst, baller, mandebryster, mave, kærlighedshåndtag, BH-delle, arme, yder/inderlår og omkring knæ.
 • Minimerer cellulitis og fedtdepoter.
 • Minimerer mørke rander og poser under og over øjne forårsaget af ophobning af affaldsstoffer og væske.
 • Forynger hudens struktur.
 • Minimerer hyperpigmentering, ar og strækmærker.
 • Genopbygger huden indefra.
Priser RF++
1.700 kr.
Ansigt / hals

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Afrensning, anti-age serum, creme og øjencreme.

1000 kr.
Ansigt / hals light

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning, anti-age serum, creme og øjencreme.

1.300 kr.
Baglår

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Afrensning og creme.

1.500 kr.
Baller

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Afrensning og creme.

700 kr.
BH deller

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning og creme.

800 kr.
Bryst / decorlette

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning, anti-age serum og creme.

1.300 kr.
Forlår

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Afrensning og creme.

900 kr.
Hals / hage

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning, anti-age serum og creme.

600 kr.
Håndrygge

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning og creme.

1.300 kr.
Hele arme

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Afrensning og creme.

2200 kr.
Hele lår

Behandlingen tager ca. 1 time og 45 min. Afrensning og creme.

800 kr.
Hofter

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning og creme.

600 kr.
Knæ

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning og creme.

700 kr.
Kærlighedshåndtag / ryg

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning og creme.

800 kr.
Mandebryster

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning og creme.

1.700 kr.
Mave

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Afrensning og creme.

1.000 kr.
Overarme

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning og creme.

1.000 kr.
Ridebukselår / side

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Afrensning og creme.

600 kr.
Øjne

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning, anti-age serum og øjencreme.

Før og efter billeder
 • Før
 • Beh. 1
 • Beh. 8
 • Beh. 9
 • Før
 • Beh. 1
 • Før
 • Beh. 1
 • Før
 • Beh. 1
 • Før
 • Beh. 8
 • Før
 • Beh. 1
 • Før
 • Beh. 1
 • Før
 • Beh. 1
 • Før
 • Beh. 1

1.

Behandlingsforløb

Et opstramningsforløb med RF er individuelt, fordi udgangspunktet ved start er forskelligt. Et behandlingsforløb strækker sig typisk over 3 til 8 behandlinger, fortaget med 7 til 14 dages mellemrum, alt efter hvilken form for RF du vælger. Du kan med fordel kombinere RF med kollagenlys imod rynker-,fedtfrysning imod uønsket fedtdepoter eller rensende lymfedrænage behandling. Hver organisme er individuel og derfor er effekten og slutresultatet ikke det samme for alle.

2.

Før behandlingen

Det er meget vigtigt, at du ikke får filler eller lignende injektioner i det område af huden, som skal behandles 4 uger før, du påbegynder dit behandlingsforløb hos os. Drik rigeligt med vand, det vil give en bedre opstramning og hjælpe til med at fjerne fedt og affaldsstoffer. Vi kan ikke behandle hudområder med tæt voksende skæg (ansigt), piercinger eller solforbrændt hud. Lider du meget af forkølelsessår, kan det være nødvendigt at behandle forebyggende inden behandlingen med salve som håndkøbspræparatet zovir. Vi anbefaler, at du tager et billede af den hud, der skal behandles, inden du møder op til behandling.

3.

Efter behandlingen

Drik rigeligt med vand efter behandlingen, dette vil hjælpe med til at fjerne fedt og affaldsstoffer. Vi anbefaler udrensende lymfedrænage behandlinger ved minimering af fedtdepoter med RF. Undgå solskoldning dagen efter behandlingen. Efter et endt behandlingsforløb foretages vedligeholdende behandling efter 10 uger, for at bibeholde resultatet, hvis behandlingen har afhjulpet slap hud.

4.

Bivirkninger

Ved behandling med RF aflejres den radiofrekvente energi dybt i huden og du føler en varm fornemmelse under huden. Man kan opleve en svag rødme i huden efter behandlingen. Rødmen aftager som regel indenfor 1 time. Behandlingen er uden rekreationstid, den påvirker ikke det øvrige væv og er smertefri, dog vil varmen i følsomme områder kunne mærkes.

5.

Hvem kan behandles?

Undgå behandling ved kroniske sygdomme, hvis du er gravid eller ammende, ung under 18 år uden forældres samtykke, hvis du har pacemaker eller ved tilstedeværelse af sår i behandlingsområdet. Kontakt os på telefon 70 200 006 for nærmere information, hvis du er i tvivl om behandlingen er noget for dig.

6.

Book en tid

Er du i tvivl om vores behandling kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at booke en gratis konsultation hos os eller kontakte os på telefon 70 200 006 og få svar på dine spørgsmål.

Har du fået information nok og ønsker at booke en tid til behandling så tryk her.

Book nuBook nu
Virkelig professionel behandling... ikke mindst resultatet.. så flot... glæder mig så meget til næste uge
Bettina Jørgensen
Bettina Jørgensen
Gode opstrammende og dybdegående behandlinger hvis du vil friske op på en naturlig måde❤️
Grethe Badsberg Samuelsen
Grethe Badsberg Samuelsen
Julie Sommer er en fantastisk kompetent behandler der ved hvad hun har med at gør. Du får den bedste vejledning, så du... kan få de bedste resultater. Julie arbejder helt igennem professionelt og så er hun tilmed en dejlig person af være i selskab med.læs mere
Hanne Nohr Sommer
Hanne Nohr Sommer
Kan varmt anbefale et besøg. Julie er en helt fantastisk person og super dygtig til det hun laver��
Dorthe Thomsen
Dorthe Thomsen
Privatklinikken Ageless og Julie får mine varmeste anbefalinger - her er man i trygge rammer og hænder. Senest fik jeg... en RF behandling i ansigtet - det er den bedste behandling jeg har fået i ansigtet nogensinde!! - Denne vil jeg gentage årligt 👍🏼 jeg har endda fået ros for min “nye hud” af andre. Min hud var før træt, og tyngdekraften havde meldt sin ankomst - tak for dejlig behandling 💎læs mere
Rebecca Annie Hope Evans
Rebecca Annie Hope Evans
Jeg er 64 år, og kan for første gang både se og mærke forskel på min hud .
Hos Ageless bliver du mødt at den... sødeste og mest kompentente behandler jeg nogensinde har mødt.
Hendes viden om hud og hudpleje gør at man føler sig fuldstændig tryk i hendes hænder, og man er ikke i tvivl om at hun kun vil opnå det bedste resultat hun kan for dig.

Er så glad har fundet det sted, og kommer der nok i al fremtid.

Desuden har hun også de dejligste produkter til at bevare de gode resultater .

Vil du se mit resultat på halsen så gå ind på Nord-magasin.dk og kig i magasinet under skønhed, det er efter 3 behandlinger.
Resultatet taler for sig sig selv.
læs mere
Susanne Lauritsen
Susanne Lauritsen
Selv under denne coranaramte tid får klinikken mine varmeste anbefalinger. Indehaver Julie tager alle forbehold så jeg... føler mig tryg så jeg forsat kan få mine behandlinger 😀læs mere
Stinna Frese
Stinna Frese
Jeg er igang med min 2. behandling.
Og kan kun anbefale Julie, hun er super dygtig og imødekommende.
Hun er meget... ærlig omkring behandlings forløbet.

Jeg er personlig igang med behandling af maveskindet og er ekstrem overrasket over resultaterne 😍👌🏼
læs mere
Nicole Burmeister
Nicole Burmeister
Jeg fik en super og professionel behandling.
Gitte Grete Frederiksen
Gitte Grete Frederiksen
En rigtig god og professionel behandler. Man får en meget ærlig mening om sit ansigt og resultat efterfølgende. Jeg er... meget tilfreds med resultatet og glæder mig til næste gang.
Er spændt på hvad det kan føre til ❤️
læs mere
Berit Haasum
Berit Haasum
En af mine ynglings klinikker 😍 Den skønneste behandler, men stor viden indenfor sit felt. Behagelige... omgivelser, og behandlinger der virker ❤ Min varmeste anbefalinglæs mere
Marie Svalebech Sørensen
Marie Svalebech Sørensen
Tak for dig,du gør en forskellen dine behandlinger,og det gode humør,vil varmt anbefale dig,ønsker alle skal have den... samme mulighed.læs mere
Lajla Aurbakken
Lajla Aurbakken
Kan kun anbefale Privatklinikken Ageless! Jeg har opnået hurtige resultater og føler mig meget tryg i Julies hænder.... Hvilket jeg vægter meget højt når det kommer til disse type behandlinger som klinikken tilbyder.læs mere
Vibeke Østerberg
Vibeke Østerberg
Har i dag lørdag 24.6 -17 fået antiage behandling for 1. gang, det var SÅ dejligt og en helt igennem skøn oplevelse.... Julie fortæller om sine produkters virke og indhold, og maskinens kvaliteter, jeg er imponeret over resultat og følelse. Julie har de blødeste hænder og jeg havde lyst til at ligge der resten af dagen.
Jeg kan stadig mærke at min hud "arbejder" den har fået glød og er opstrammet. Jeg kan varmt anbefale Ageless, det SKAL absolut prøves. Glæder mig til næste behandling. Tak Julie �
læs mere
Amina Hansen
Amina Hansen
Synes helt sikkert at mine rynker i panden er reduceret efter kun to behandlinger.
Julie virker utroligt engageret... og er samtidig behagelig at være i selskab med. Jeg kommer gerne igen😊læs mere
Peter Cosmus Næblerød
Peter Cosmus Næblerød
Super kompetent behandling og masser af gode råd.
Jeg har fået lumfedrænage mod væske i benene. Sidegevinst har... været mindre cellulitis og vægttab.
Det hjælper 100% sikkert.
Jeg kan helt klart anbefale Privatklinikken Ageless.
læs mere
Tina Olsen
Tina Olsen
Dygtig og sympatisk behandler. Resultatet er imponerende og kan ses med det samme!!!Jeg kan kun varmt anbefale stedet... og behandlingerne.læs mere
Bata Biljana Trisic
Bata Biljana Trisic
Julie som er indehaver af klinikken er virkelig dygtig og meget professionel. Jeg kan varmt anbefale et besøg hos... Privatklinikken Ageless.læs mere
Christina Ederstrøm
Christina Ederstrøm
Var på besøge i dag hos Julie . Super hyggeligt lille sted med sjæl og varme� fik en lækker anti age behandling som... virkelig kan anbefales � er super glad og siger tak til Julie vi ses snart igen��læs mere
Yvonne Overby
Yvonne Overby
Julie er meget faglig kompetent og man kan virkelig mærke at hun brænder for det hun laver 😊 Hun er ærlig... omkring hvilken behandling der vil være bedst for netop dig og hvilke behandlinger der ikke er og det er noget jeg sætter stor pris på 😊 Og det er også derfor jeg kommer igen - tror jeg bliver afhængig 😊 Er igang med et RF behandlingsforløb, hvor resultaterne viser sig over tid men allerede nogle dage efter første behandling kunne jeg mærke at min hud blev mere “smooth”, så jeg glæder mig til at se hvad behandlingerne kan gøre på den lange bane 😊👏👏læs mere
Christina Jensen
Christina Jensen
Døjede med skinnebensbetændelse og fik en enkelt behandling af Julies lymfedrænage. Og det var nok til at jeg kunne... spille fodbold igen 👌🏼 kan klart anbefaleslæs mere
Mads Christoffersen
Mads Christoffersen
Første besøg og absolut ikke den sidste 🤩 God og tryk oplevelse og virkelig god behandling mod ømme frisør-og... løbeben. Vi ses Og kæmpe anbefalinger herfra ❤️læs mere
Nadia Pandorff
Nadia Pandorff
Hjemvendt fra endnu en dejlig omgang hos Julie i Ageless. Nu både prøvet RF, cavitation og drænage. Og hvor jeg bare... glæder mig til flere behandlinger og rigtigt kunne begynde at se de ændringer på og i min krop som jeg kan mærke er på vej.😍👏
Super anbefalelsesværdigt👌
læs mere
Nynne Phister Larsen
Nynne Phister Larsen
Jeg kan varmt anbefale Ageless klinikken.
Jeg kan både mærke og se forskel i mit ansigt efter en kollagenlys... behandling. jeg glæder mig allerede til næste gang.
super fin service man føler sig virkelig godt tilpas.
læs mere
Anita Toxborg
Anita Toxborg
Jeg har kun rosende ord tilovers for Julie og hendes arbejde. Hun er dygtig, meget engageret og man kan mærke hun... brænder for sit fag.læs mere
Maria Louise Eriksen
Maria Louise Eriksen
Julie er utrolig kompetent og man kan mærke at hun brænder for det hun laver. Det giver følelsen af at være i gode... hænder! Jeg har kun fået en enkel behandling med RF, men det er bestemt ikke den sidste 🤗læs mere
Cecilie Cosmus Næblerød
Cecilie Cosmus Næblerød
Meget kompetent behandling og godt resultat 🙂
Signe Ryborg
Signe Ryborg
I have had a few RF treatments here and I’m really happy with the results. It is always a nice relaxing experience, and... I highly recommend it if you’re looking for results without surgery.læs mere
Jess Rainey
Jess Rainey
Fantastisk sted! Jeg er virkelig glad for mit store resultat- af snart flad mave! �
Jeg følte mig i de trykkeste... hænder. Jeg kan virkelig anbefale andre at prøve det samme. Varmeste anbefalinger herfra.læs mere
Sandra Leonhard Sommer
Sandra Leonhard Sommer
Jeg kan virkelig anbefale behandling hos Julie. Jeg har fået 2 behandlinger og kan virkelig se forskel. Wauuu. Min mand... sagde: "Hold da op" da jeg kom hjem, og det var ikke ment som: "Har du nu brugt for mange penge igen", nej det var ment om forskellen i mit ansigt efter behandlingen. 🤩👍🏼🙌🏼læs mere
Marianne Godtfredsen
Marianne Godtfredsen
Jeg har lige fået en helt fantastisk øjen behandling for mørke render under øjnene og jeg er vildt glad for resultatet... og meget mere glad kan virkelig se at det har hjulpet på mig 😘😘 og Julie var helt fantastisk og forklarede alt hvad hun lavede en rigtig sød og rar person 😊 hendes maskiner var helt i top og meget professinel 👍🏼 lokalet var et varmt og flot lokale 😊😊kan varmt anbefale til alle andre og jeg vil helt sikker komme igen og sige det til andre 😊😊læs mere
Klaus Toxborg Petersen
Klaus Toxborg Petersen
Julie er meget professional med stor faglig indsigt i, Julie er noget helt særligt, begavet, engageret og så dygtig til... det hun laver. Min hud føles som fløjl og slike. Dygtig og sympatisk behandler. Resultatet er imponerende og kan ses med det samme ...anbefalinger til Ageless 🙂læs mere
Siham Habibi
Siham Habibi
kanon rådgivning, rimelige priser og synlige resultater.

Julie du er kanon.
Elaine Rønnau Burmeister
Elaine Rønnau Burmeister
Får lækre behandlinger og det giver både humøret og huden et løft
Helle Soling
Helle Soling
Jeg var heldig at hinde en ansigtsbehandling i december som jeg benyttede d 29/1 , jeg bliver mødt af Julie som ved... mere om hud og dens pleje end nogen anden , jeg fik den bedste behandling og har booket ny tid , jeg er blevet fast kunde nu ❤️🙏🏾læs mere
Lotte Bendix
Lotte Bendix
Behandling hos Julie er helt fantastisk 😁. Hendes viden og rådgivning om alle behandlinger, gør hele oplevelsen... super behagelig og tryg.

Jeg har fået en enkelt behandling RF, men det er helt klart ikke den sidste 🙏
læs mere
Julie Verwohlt Martinsen
Julie Verwohlt Martinsen
Det skønneste sted 💜 De mest fantastiske behandlinger.. Af en kvinde med viden, skønhed & varme... 🌸🐚🌸 Kan varmt anbefales 🤍🤍🤍læs mere
Michella Ginnie Hechmann
Michella Ginnie Hechmann
God behandling og synlige resultater ☺️ jeg kan varmt anbefale Privatklinikken Ageless... 🥰♥️læs mere
Majbritt Petersen
Majbritt Petersen
Endeligt noget der virker😀
Jeg har fået utallige ansigtsbehandlinger, brugt mænger af penge, blot for at... blive skuffet af resultatet, efter at have fået behandlinger med radio frekvens af Julie, er det første gang EVER jeg kan se et resultat 👌👏 det virker.
Jeg er imponeret, hun ved alt om maskinerne og produkternes indhold
Og virke, man kan virkelig mærke at hun brænder for det, og har en følelse af, hun bruger mere tid på behandlingen end man har betalt for.
Jeg glæder mig til næste behandling❤️
læs mere
Gitte Rustad
Gitte Rustad
En dejlig lille klinik med en helt igennem fantastisk indehaver, der virkelig går op i sine kunder. Jeg kan kun varmt... anbefale stedet og behandlingerne.læs mere
Luiza Szymanska
Luiza Szymanska
Kæmpe fan af Ageless og Julie, som altid yder den bedste behandling, og jeg går altid derfra tilfreds og med en bedre... følelse i kroppen - kan varmt anbefales🙏🏼😍✨læs mere
Julie Lund Larsen
Julie Lund Larsen
Fantastisk service ! Og fantastisk behandling ! Mere professionelt kan det ikke blive !
Kan klart anbefales.
Mohammad Majid
Mohammad Majid
Var på klinikken i lørdags. Hold da op en professionel behandling, Julie er både menneskelig og så dygtig. Jeg kan Idag... mandag se mere nyt i mit ansigt og brystkassen. Det har været en fed oplevelse og ikke sidste gang jeg besøger Julie og får en anti age behandling. Tak til Julielæs mere
Judy Hansen
Judy Hansen
Har fået flere rigtig gode RF behandlinger hos Julie og skal igen i dag, hvilket jeg glæder mig til🤗 Min hud... bliver så fin bagefter, selv min rosacea bliver markant bedre😍❤️læs mere
Frk Jensen
Frk Jensen
Jeg kan varmt anbefale Julies behandlinger. Julie brænder for hendes fag og hun har helt tjek på de maskiner, cremer og... teknikker, hun bruger. Så man føler sig altid i trygge hænder.
Efter i mange år at have prøvet adskillelige cremer og behandlinger for min urene, fedtede og ujævne hud kunne jeg allerede efter én behandling se forbedringer. Det er hver en krone værd og jeg vil anbefale alle at tage et smut forbi Privatklinikken Ageless!
læs mere
Josefine Marie Rustad
Josefine Marie Rustad
Rigtig god service, meget god rådgivning, med en bred viden. Og ikke mindst virkelig gode og meget tilfredsstillende... resultaterlæs mere
Sofie Pedersen
Sofie Pedersen
Bedste service og vejledning
Anna Helwer Marschall
Anna Helwer Marschall
God professionel behandling. God og ærlig behandler og godt resultat af behandling. Kan varmt anbefales.
Betina Larsen
Betina Larsen
Super oplevelse. �
Julie er meget professionel med stor faglig indsigt i, hvad apparatet kan udføre af dybdegående... fornyelse af hud, der bremser hudens ændring.
Derudover har Julie en sød og skøn personlighed med det helt rigtige menneskelige touch, der får en til at føle sig SÅÅÅÅÅ tilpas.
læs mere
Henriette Rivold Vilhelmsen
Henriette Rivold Vilhelmsen
js_loader