fbpx

Rynker

Rynker og slap hud opstår indefra, så ønsker du en ungdommelig og stram hud, er behandling med kollagenlys et rigtigt godt sted at starte. Alderstegn er unikke minder fra et levet liv, men lad os bare være ærlige, de er ikke alle lige velkomne. Mange drømmer nok om at kunne stoppe eller bare sænke ældningsprocessen. Den drøm kan for de fleste realiseres, uden en operation, med de teknologier og produkter, der findes på markedet i dag. Når vi ældes, nedsættes produktionen af blandt andet kollagen og elastin. Dette bevirker, at dermis bliver tyndere og regenereringen af nye hudceller indefra og ud, bliver langsommere og derfor mister huden sin elasticitet og rynker opstår.

Kollagenlys

Ved behandling med kollagenlys behandles huden med svag strøm, lys og varme som stimulerer huden til at sætte fuld gang i cellefornyelsen af kollagen.

Hvad opnår man med kollagenlys behandling?

Kollagenbehandling er, modsat diamantslibning, urtepeeling og oxygenbehandling, en dybdegående behandling, der giver en omgående opstramning. Behandlingen giver en glattere, strammere og mere ensartet hudtone fordi leverpletter og røde områder lysnes. Derudover stimuleres kollagensyntesen ved aktivering af hudens fibroblaster, det giver eksplosivt øget nydannelse af kollagen. Dannelsen af ny overhud sker dermed hurtigere og der frigives langt flere næringsstoffer i huden. Ved gentagende behandlinger, genopbygges og styrkes huden indefra, så huden fremstår glattere, strammere, fast, mere ungdommelig og ensartet i hudtonen.

Resultaterne af behandlingen kan deles op i to faser. En opstramning umiddelbart efter behandlingen og i de næste 3 uger efter behandlingen og øget nydannelsen af kollagen celler i de efterfølgende 3 måneder.

Behandlingerne henvender sig til kvinder og mænd, som vil bremse ældningsprocessen, eller ønsker at stramme op på slap og rynket hud i ansigtet – eller på kroppen. Behandlingen kan bruges som naturligt alternativ til f.eks. filler og lignende. Behandlingerne foretages uden brug af kirurgi eller sprøjter, er uden rekreationstid, og udføres uden brug af bedøvelse. Kollagenlys er en 100% naturlig hudforbedrende behandlingsmetode. Søger du en effektiv, ansigtsbehandling, som ikke ændrer dine personlige karakteristika, er dette en behandling for dig.

 • Bremser ældningsprocessen.
 • Strammer op på slap hud, rynker og fine linjer i ansigt, under øjnene, på hals, bryst, mave, arme, yder/inderlår og omkring knæ.
 • Minimerer hyperpigmentering, leverpletter, ar og strækmærker.
 • Hudforyngelse der giver overhuden fugtighed og blødhed og forbedrer dens struktur.
 • Øger dermis tykkelse og styrke.
 • Hæmmer effektivt bakteriel infektion som akne.
Priser
1.500 kr.
Ansigt / hals

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Afrensning, anti-age serum, creme og øjencreme.

700 kr.
Bryst / decorlette

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning, anti-age serum og creme.

700 kr.
Hals / Hage

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning, anti-age serum og creme.

400 kr.
Håndrygge

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning og creme.

1.500 kr.
Mave

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Afrensning og creme.

350 kr.
Øjne

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning, anti-age serum, creme og øjencreme.

Før og efter billeder
 • Før
 • Efter
 • Før
 • Efter
 • Uge 2
 • Uge 3

1.

Behandlingsforløb

Vi anbefaler et behandlingsforløb på op til 6 behandlinger, foretaget med ca. 14 dages mellemrum. Du kan med fordel kombinere dit opstramningsforløb med radiofrekvens og få et endnu bedre slutresultat. Hver organisme er individuel og udgangspunktet ved opstart er forskelligt og derfor varierer antallet af behandlinger og slutresultatet fra person til person.

2.

Før behandlingen

Det er meget vigtigt, at du ikke voksbehandler, får laser, stærk peeling, filler eller lignende injektioner i det område af huden, som skal behandles 4 uger før, du påbegynder dit behandlingsforløb hos os. Lider du meget af forkølelsessår, kan det være nødvendigt at behandle forebyggende inden behandlingen med salve som håndkøbs præparatet Zovir. Har du hår eller piercinger i det område der skal behandles, fjernes dette inde behandlingen. Vi anbefaler, at du ikke solbader 7 dage før du skal behandles og at du tager et billede af den hud, der skal behandles, inden du møder op til behandling.

3.

Efter behandlingen

Undgå solen 4 uger efter behandling. Resultatet af behandlingen sker gradvist, derfor kan den endelige effekt ikke vurderes før 2,5 måned efter et afsluttet behandlingsforløb. For at bevare resultatet er det vigtigt, at du efter endt behandlingsforløb får foretaget vedligeholdende behandling hver 10 uge for at holde produktionen af kollagen oppe.

4.

Bivirkninger

Bivirkninger som hævelse, sår og tør hud forekommer sjældent, ofte ses rødme efter behandling, som forsvinder indenfor kort tid. Behandlingen vil kunne mærkes, specielt i følsomme områder.

5.

Hvem kan behandles?

Vi er alle forskellige og reagerer forskelligt på et behandlingsforløb. Undgå behandling, hvis du lider af epilepsi, har en autoimmun bindevævslidelse, hvis du er gravid, ammende, har eller har haft hudkræft i det område du ønsker skal behandles, hvis du indtager medicin eller fødevare der kan øge din lysfølsomhed, har pacemakerunder, eller er i behandling med cremer eller piller der udtørre huden. Unge under 18 år behandles ikke uden forældres samtykke. Kontakt os for nærmere information, hvis du er i tvivl om behandlingen er noget for dig.

6.

Book en tid

Er du i tvivl om vores behandling kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at booke en gratis konsultation hos os eller kontakte os på telefon 70 200 006 og få svar på dine spørgsmål.

Har du fået information nok og ønsker at booke en tid til behandling så tryk her.

Book nuBook nu
Dygtig og sympatisk behandler. Resultatet er imponerende og kan ses med det samme!!!Jeg kan kun varmt anbefale stedet... og behandlingerne.læs mere
Bata Biljana Trisic
Bata Biljana Trisic
Jeg kan kun give Privatklinikken Ageless mine bedste anbefalinger! Jeg har efterhånden besøgt klinikken en del gange og... modtaget forskellige former for behandlinger - Og hver gang, er jeg ikke alene blevet mødt af venlighed, interesse og professionalisme, men også gået fra klinikken med et yderst tilfredsstillende resultat. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg besøger Ageless!læs mere
Maria Möuniche Dall
Maria Möuniche Dall
Fantastisk sted! Jeg er virkelig glad for mit store resultat- af snart flad mave! �
Jeg følte mig i de trykkeste... hænder. Jeg kan virkelig anbefale andre at prøve det samme. Varmeste anbefalinger herfra.læs mere
Sandra Leonhard Sommer
Sandra Leonhard Sommer
Endeligt noget der virker😀
Jeg har fået utallige ansigtsbehandlinger, brugt mænger af penge, blot for at... blive skuffet af resultatet, efter at have fået behandlinger med radio frekvens af Julie, er det første gang EVER jeg kan se et resultat 👌👏 det virker.
Jeg er imponeret, hun ved alt om maskinerne og produkternes indhold
Og virke, man kan virkelig mærke at hun brænder for det, og har en følelse af, hun bruger mere tid på behandlingen end man har betalt for.
Jeg glæder mig til næste behandling❤️
læs mere
Gitte Rustad
Gitte Rustad
Er fuldstændig vildt begejstret for det gode resultat som denne lille hyggelige men meget kompetente klinik har opnået... med mit hævet knæ. Drænage er bare sagen og samtidig er der så mange andre ting det hjælper på. Er en taknemmelig kundelæs mere
Susan Leonhard Johnsen
Susan Leonhard Johnsen
Jeg er 64 år, og kan for første gang både se og mærke forskel på min hud .
Hos Ageless bliver du mødt at den... sødeste og mest kompentente behandler jeg nogensinde har mødt.
Hendes viden om hud og hudpleje gør at man føler sig fuldstændig tryk i hendes hænder, og man er ikke i tvivl om at hun kun vil opnå det bedste resultat hun kan for dig.

Er så glad har fundet det sted, og kommer der nok i al fremtid.

Desuden har hun også de dejligste produkter til at bevare de gode resultater .

Vil du se mit resultat på halsen så gå ind på Nord-magasin.dk og kig i magasinet under skønhed, det er efter 3 behandlinger.
Resultatet taler for sig sig selv.
læs mere
Susanne Lauritsen
Susanne Lauritsen
Idag har jeg være forbi denne smukke butik 🥰
Har fået lavet de vildeste behandlinger!!!😍
Efter... jeg har født tvillinger ser min krop ikke ud som før “Selvfølgelig “men allerede efter en behandling kan jeg se resultater. Det er jo helt vildt 🙋🏼‍♀️🙏🏽
1000 tak for de fantastiske behandlinger og resultater er så glad og ikke mindst en vanvittig god service 👏🏽😍
Glæder mig til at komme igen kan klart anbefale!!😍👏🏽
læs mere
Josefine Lund Larsen
Josefine Lund Larsen
Julie er meget professional med stor faglig indsigt i, Julie er noget helt særligt, begavet, engageret og så dygtig til... det hun laver. Min hud føles som fløjl og slike. Dygtig og sympatisk behandler. Resultatet er imponerende og kan ses med det samme ...anbefalinger til Ageless 🙂læs mere
Siham Habibi
Siham Habibi
Får lækre behandlinger og det giver både humøret og huden et løft
Helle Soling
Helle Soling
Jeg var heldig at hinde en ansigtsbehandling i december som jeg benyttede d 29/1 , jeg bliver mødt af Julie som ved... mere om hud og dens pleje end nogen anden , jeg fik den bedste behandling og har booket ny tid , jeg er blevet fast kunde nu ❤️🙏🏾læs mere
Lotte Bendix
Lotte Bendix
Var på klinikken i lørdags. Hold da op en professionel behandling, Julie er både menneskelig og så dygtig. Jeg kan Idag... mandag se mere nyt i mit ansigt og brystkassen. Det har været en fed oplevelse og ikke sidste gang jeg besøger Julie og får en anti age behandling. Tak til Julielæs mere
Judy Hansen
Judy Hansen
Total smertefri behandling.
Efter seks dyre og meget smertefulde laserbehandlinger for hårfjerning på en anden... privatklinik, var jeg skuffet over det manglende resultat.
Hos Privatklinikken Ageless kunne jeg se resultat allerede efter første behandling, og det var totalt smertefrit! Hvorfor var jeg ikke kommet her først?! �
læs mere
Katrine Therese Thorlund-Rejnholdt
Katrine Therese Thorlund-Rejnholdt
En dejlig lille klinik med en helt igennem fantastisk indehaver, der virkelig går op i sine kunder. Jeg kan kun varmt... anbefale stedet og behandlingerne.læs mere
Luiza Szymanska
Luiza Szymanska
Har fået en gang Radiofrekvens med tydeligt resultat efter bare én behandling. Huden ser bedre og mere fugtmættet ud,... og furer og små rynker ser knap så synlige ud bagefter.
Jeg må dog tilføje på to af mine veninders vegne, at der er en tendens til at Julie lover lidt for meget og især den ene af mine veninder føler direkte, at hun har spildt sine penge. Hun skulle have reduceret en lille fedtpude under hagen, og efter 4.000,- kr. og 3 behandlinger, har fedtpuden ikke ændret sig. Så jeg anbefaler dig at huske at få taget billeder, så du kan dokumentere ændringer (eller mangel på samme).
læs mere
Lizeth Christie Elene Mogensen
Lizeth Christie Elene Mogensen
Var på besøge i dag hos Julie . Super hyggeligt lille sted med sjæl og varme� fik en lækker anti age behandling som... virkelig kan anbefales � er super glad og siger tak til Julie vi ses snart igen��læs mere
Yvonne Overby
Yvonne Overby
Første besøg og absolut ikke den sidste 🤩 God og tryk oplevelse og virkelig god behandling mod ømme frisør-og... løbeben. Vi ses Og kæmpe anbefalinger herfra ❤️læs mere
Nadia Pandorff
Nadia Pandorff
Har i dag lørdag 24.6 -17 fået antiage behandling for 1. gang, det var SÅ dejligt og en helt igennem skøn oplevelse.... Julie fortæller om sine produkters virke og indhold, og maskinens kvaliteter, jeg er imponeret over resultat og følelse. Julie har de blødeste hænder og jeg havde lyst til at ligge der resten af dagen.
Jeg kan stadig mærke at min hud "arbejder" den har fået glød og er opstrammet. Jeg kan varmt anbefale Ageless, det SKAL absolut prøves. Glæder mig til næste behandling. Tak Julie �
læs mere
Amina Hansen
Amina Hansen
Julie Sommer er en fantastisk kompetent behandler der ved hvad hun har med at gør. Du får den bedste vejledning, så du... kan få de bedste resultater. Julie arbejder helt igennem professionelt og så er hun tilmed en dejlig person af være i selskab med.læs mere
Hanne Nohr Sommer
Hanne Nohr Sommer
Kan kun anbefale Privatklinikken Ageless! Jeg har opnået hurtige resultater og føler mig meget tryg i Julies hænder.... Hvilket jeg vægter meget højt når det kommer til disse type behandlinger som klinikken tilbyder.læs mere
Vibeke Østerberg
Vibeke Østerberg
Jeg har kun rosende ord tilovers for Julie og hendes arbejde. Hun er dygtig, meget engageret og man kan mærke hun... brænder for sit fag.læs mere
Maria Louise Eriksen
Maria Louise Eriksen
Fantastisk service ! Og fantastisk behandling ! Mere professionelt kan det ikke blive !
Kan klart anbefales.
Mohammad Majid
Mohammad Majid
Kan varmt anbefale et besøg. Julie er en helt fantastisk person og super dygtig til det hun laver��
Dorthe Thomsen
Dorthe Thomsen
Jeg fik en super og professionel behandling.
Gitte Grete Frederiksen
Gitte Grete Frederiksen
Super oplevelse. �
Julie er meget professionel med stor faglig indsigt i, hvad apparatet kan udføre af dybdegående... fornyelse af hud, der bremser hudens ændring.
Derudover har Julie en sød og skøn personlighed med det helt rigtige menneskelige touch, der får en til at føle sig SÅÅÅÅÅ tilpas.
læs mere
Henriette Rivold Vilhelmsen
Henriette Rivold Vilhelmsen
Selv under denne coranaramte tid får klinikken mine varmeste anbefalinger. Indehaver Julie tager alle forbehold så jeg... føler mig tryg så jeg forsat kan få mine behandlinger 😀læs mere
Stinna Frese
Stinna Frese
Jeg kan varmt anbefale Ageless klinikken.
Jeg kan både mærke og se forskel i mit ansigt efter en kollagenlys... behandling. jeg glæder mig allerede til næste gang.
super fin service man føler sig virkelig godt tilpas.
læs mere
Anita Toxborg
Anita Toxborg
Lige fået antiage behandling for anden gang. Julie er noget helt særligt, begavet, engageret og så dygtig til det hun... laver. Min hud føles som fløjl og silke. Glæder mig til næste behandling. De varmeste anbefalinger til Ageless 🙂læs mere
Louise Kofler
Louise Kofler
Bedste service og vejledning
Anna Helwer Marschall
Anna Helwer Marschall
Meget effektiv hårfjerning. Resultatet er så flot! Følte mig tryg og blev kun mødt af smil og ægte venlighed.
Annette Staal
Annette Staal
Super omhyggelig, sød og dygtig behandler og vil hellere gå der end nogen anden behandler og jeg har prøvet mange, det... er det bedste sted.læs mere
Christina Jensen
Christina Jensen
Super kompetent behandling og masser af gode råd.
Jeg har fået lumfedrænage mod væske i benene. Sidegevinst har... været mindre cellulitis og vægttab.
Det hjælper 100% sikkert.
Jeg kan helt klart anbefale Privatklinikken Ageless.
læs mere
Tina Olsen
Tina Olsen
Jeg har lige fået en helt fantastisk øjen behandling for mørke render under øjnene og jeg er vildt glad for resultatet... og meget mere glad kan virkelig se at det har hjulpet på mig 😘😘 og Julie var helt fantastisk og forklarede alt hvad hun lavede en rigtig sød og rar person 😊 hendes maskiner var helt i top og meget professinel 👍🏼 lokalet var et varmt og flot lokale 😊😊kan varmt anbefale til alle andre og jeg vil helt sikker komme igen og sige det til andre 😊😊læs mere
Klaus Toxborg Petersen
Klaus Toxborg Petersen
Hjemvendt fra endnu en dejlig omgang hos Julie i Ageless. Nu både prøvet RF, cavitation og drænage. Og hvor jeg bare... glæder mig til flere behandlinger og rigtigt kunne begynde at se de ændringer på og i min krop som jeg kan mærke er på vej.😍👏
Super anbefalelsesværdigt👌
læs mere
Nynne Phister Larsen
Nynne Phister Larsen
Amazing results on hair removal that could be seen already after the first treatment... and this coming from someone... that has a lot of dark hair and has been doing waxing since 12 years old due to much visibility of hair.læs mere
Sara Barroso Barata Nielsen
Sara Barroso Barata Nielsen
Virkelig professionel behandling... ikke mindst resultatet.. så flot... glæder mig så meget til næste uge
Bettina Jørgensen
Bettina Jørgensen