fbpx

HIFU behandling i København et alternativ facelift

Facelift, som er lavet operativt, er langt fra det bedste valg for alle. Det er vigtigt at gøre sig klart, hvilke forventninger der kan indfries, inden man træffer beslutning om så voldsomt et indgreb. Der findes i dag, med den teknologiske udvikling, langt mindre ubekvemme muligheder for at opnå fantastiske resultater i forhold til ansigt og hals løft. I USA, som uden tvivl er trendsetters når det gælder hudopstrammende behandlinger, strammes løs hud i vid udstrækning op i frokostpausen med HIFU.

Et operativt ansigtsløft er dyrt, smertefuldt og risikofyldt. Der er ingen garanti for, hvor længe resultatet af et operativt ansigtsløft holder, fordi din hud fortsat ældes. Et ansigtsløft kan sænke ørerne med op til 1 cm og ændre vinkel på ørerne med op til 10 grader (vektorkræfter), dette kan ændre et udseende drastisk. Rekreationstiden efter et operativt ansigtsløft er lang og bivirkninger som blødninger, hævelser, ardannelse, nerveskader, der kan være midlertidige eller permanente er forventelige. Er du ryger øges risikoen for celleskader efter et operativt indgreb.

HIFU

Står for High Intens Focused Ultrasound og er ultralyd. Teknologien stimulerer muskulaturen og huden til at reparerer sig selv. Behandlingen er uden rekreationstid, smerter, eller risiko for at ødelægge dine personlige karakteristika. Vores kunder elsker behandlingen fordi den forbedre deres naturlige udseende.

Hos Privatklinikken Ageless har vi den nyeste teknologi, som gør behandlingen til en behagelig og afslappende oplevelse. Vores maskine er udstyret med et patenteret aktivt køleemission, der sikrer en smertefri behandling. Behandling med gammel HIFU-teknologi kan føles som at blive stukket med varme nåle.

Hvad opnår man med HIFU behandling?

Videnskabelige undersøgelser understøtter, at behandling med HIFU sætter gang i øget naturlig produktion af kollagen, som forbedrer din hudkvalitet og hæmmer ældning. Som den eneste teknologi på markedet styrker og løfter HIFU muskulaturen i ansigtet, på halsen eller kroppen. Det løfter huden omkring dine øjne, løfter øjenbryn, fjerner poser under øjnene, strammer op på løs hud på kinderne, løs hud på halsen, definerer kæbelinjen, minimerer rynker og solskader. Desuden kan teknologien benyttes til at minimere fedtdepoter f.eks. ved dobbelthage eller fedt på maven.

  • Bremser ældningsprocessen.
  • Løfter og strammer slappe muskler og hud op i ansigtet, på hals/hage, baller, mave, kærlighedshåndtag, mandebryster, BH-delle, overarme, inderlår og omkring knæ.
  • Kan minimerer fedt depoter.
  • Øger kollagen produktionen og forynger hudens struktur.
  • Genopbygger hud og muskler indefra.
Priser
3.000 kr.
Ansigt / hals

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Afrensning, anti-age serum, creme og øjencreme.

3.000 kr.
Baller

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Afrensning og creme.

1.600 kr.
Hals / hage

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning, anti-age serum, creme.

2.500 kr.
Inderlår

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Afrensning og creme.

1.200 kr.
Knæ

Behandlingen tager ca. 45 min. Afrensning og creme.

3.000 kr.
Mave

Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min. Afrensning og creme.

2.500 kr.
Overarme

Behandlingen tager ca. 60 min. Afrensning og creme.

1.

Behandlingsforløb

Vi anbefaler op til 3 behandlinger om året, foretaget med 6 ugers mellemrum. Du kan med fordel kombinere dit opstramningsforløb med radiofrekvens og kollagenlys for få et endnu bedre slutresultat. Har du aldrig prøvet bioteknologi og er din hud præget af slap hud og rynker, er det et must at aktivere huden med radiofrekvens inden første HIFU-behandling foretages. Hver organisme er individuel og derfor er variere antallet af behandlinger og slutresultatet fra person til person.

2.

Før behandlingen

Det er meget vigtigt, at du ikke får filler eller lignende injektioner i det område af huden, som skal behandles 4 uger før, du påbegynder dit behandlingsforløb hos os. Har du hår eller piercinger i det område der skal behandles, fjernes dette inden behandlingen. Vi anbefaler, at du ikke solbader uden solcreme samme dag, du skal behandles og at du tager et billede af den hud, der skal behandles, inden du møder op til behandling.

3.

Efter behandlingen

Resultatet af behandlingen sker gradvist. Derfor kan den endelige effekt ikke vurderes før 3 måneder efter et afsluttet behandlingsforløb. Vi anbefaler, at du senest 2,5 måned efter et endt behandlingsforløb med HIFU, får foretaget vedligeholdende behandlinger med radiofrekvens eller kollagenlys for at bevare resultatet.

4.

Bivirkninger

Der er risiko for at udvikle små myggestik lignende mærker på huden efter behandlingen. Mærkerne gør ikke ondt og de forsvinder igen inden 7 dage. Behandlingen er smertefri, i de fleste tilfælde uden rekreationstid og en 100% naturlig hudforbedrende behandling.

5.

Hvem kan behandles?

Vi er alle forskellige og reagerer forskelligt på et behandlingsforløb. Undgå behandling, hvis du lider af en autoimmun bindevævslidelse, hvis du er gravid eller ammende, under 18 år uden forældres samtykke, har eller har haft hudkræft i det område du ønsker skal behandles eller har pacemaker. Kontakt os for nærmere information, hvis du er i tvivl om behandlingen er noget for dig.

6.

Book en tid

Er du i tvivl om vores behandling kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at booke en gratis konsultation hos os eller kontakte os på telefon 70 200 006 og få svar på dine spørgsmål.

Har du fået information nok og ønsker at booke en tid til behandling så tryk her.

Book nuBook nu
Det skønneste sted 💜 De mest fantastiske behandlinger.. Af en kvinde med viden, skønhed & varme... 🌸🐚🌸 Kan varmt anbefales 🤍🤍🤍læs mere
Michella Ginnie Hechmann
Michella Ginnie Hechmann
Julie som er indehaver af klinikken er virkelig dygtig og meget professionel. Jeg kan varmt anbefale et besøg hos... Privatklinikken Ageless.læs mere
Christina Ederstrøm
Christina Ederstrøm
Gode opstrammende og dybdegående behandlinger hvis du vil friske op på en naturlig måde❤️
Grethe Badsberg Samuelsen
Grethe Badsberg Samuelsen
Dygtig og sympatisk behandler. Resultatet er imponerende og kan ses med det samme!!!Jeg kan kun varmt anbefale stedet... og behandlingerne.læs mere
Bata Biljana Trisic
Bata Biljana Trisic
Behandling hos Julie er helt fantastisk 😁. Hendes viden og rådgivning om alle behandlinger, gør hele oplevelsen... super behagelig og tryg.

Jeg har fået en enkelt behandling RF, men det er helt klart ikke den sidste 🙏
læs mere
Julie Verwohlt Martinsen
Julie Verwohlt Martinsen
Bedste service og vejledning
Anna Helwer Marschall
Anna Helwer Marschall
Julie Sommer er en fantastisk kompetent behandler der ved hvad hun har med at gør. Du får den bedste vejledning, så du... kan få de bedste resultater. Julie arbejder helt igennem professionelt og så er hun tilmed en dejlig person af være i selskab med.læs mere
Hanne Nohr Sommer
Hanne Nohr Sommer
Julie er utrolig kompetent og man kan mærke at hun brænder for det hun laver. Det giver følelsen af at være i gode... hænder! Jeg har kun fået en enkel behandling med RF, men det er bestemt ikke den sidste 🤗læs mere
Cecilie Cosmus Næblerød
Cecilie Cosmus Næblerød
Kan varmt anbefale et besøg. Julie er en helt fantastisk person og super dygtig til det hun laver��
Dorthe Thomsen
Dorthe Thomsen
Jeg var heldig at hinde en ansigtsbehandling i december som jeg benyttede d 29/1 , jeg bliver mødt af Julie som ved... mere om hud og dens pleje end nogen anden , jeg fik den bedste behandling og har booket ny tid , jeg er blevet fast kunde nu ❤️🙏🏾læs mere
Lotte Bendix
Lotte Bendix
God professionel behandling. God og ærlig behandler og godt resultat af behandling. Kan varmt anbefales.
Betina Larsen
Betina Larsen
God behandling og synlige resultater ☺️ jeg kan varmt anbefale Privatklinikken Ageless... 🥰♥️læs mere
Majbritt Petersen
Majbritt Petersen
Var på besøge i dag hos Julie . Super hyggeligt lille sted med sjæl og varme� fik en lækker anti age behandling som... virkelig kan anbefales � er super glad og siger tak til Julie vi ses snart igen��læs mere
Yvonne Overby
Yvonne Overby
Virkelig professionel behandling... ikke mindst resultatet.. så flot... glæder mig så meget til næste uge
Bettina Jørgensen
Bettina Jørgensen
Meget kompetent behandling og godt resultat 🙂
Signe Ryborg
Signe Ryborg
Jeg er igang med min 2. behandling.
Og kan kun anbefale Julie, hun er super dygtig og imødekommende.
Hun er meget... ærlig omkring behandlings forløbet.

Jeg er personlig igang med behandling af maveskindet og er ekstrem overrasket over resultaterne 😍👌🏼
læs mere
Nicole Burmeister
Nicole Burmeister
Synes helt sikkert at mine rynker i panden er reduceret efter kun to behandlinger.
Julie virker utroligt engageret... og er samtidig behagelig at være i selskab med. Jeg kommer gerne igen😊læs mere
Peter Cosmus Næblerød
Peter Cosmus Næblerød
Super oplevelse. �
Julie er meget professionel med stor faglig indsigt i, hvad apparatet kan udføre af dybdegående... fornyelse af hud, der bremser hudens ændring.
Derudover har Julie en sød og skøn personlighed med det helt rigtige menneskelige touch, der får en til at føle sig SÅÅÅÅÅ tilpas.
læs mere
Henriette Rivold Vilhelmsen
Henriette Rivold Vilhelmsen
Var på klinikken i lørdags. Hold da op en professionel behandling, Julie er både menneskelig og så dygtig. Jeg kan Idag... mandag se mere nyt i mit ansigt og brystkassen. Det har været en fed oplevelse og ikke sidste gang jeg besøger Julie og får en anti age behandling. Tak til Julielæs mere
Judy Hansen
Judy Hansen
Jeg er 64 år, og kan for første gang både se og mærke forskel på min hud .
Hos Ageless bliver du mødt at den... sødeste og mest kompentente behandler jeg nogensinde har mødt.
Hendes viden om hud og hudpleje gør at man føler sig fuldstændig tryk i hendes hænder, og man er ikke i tvivl om at hun kun vil opnå det bedste resultat hun kan for dig.

Er så glad har fundet det sted, og kommer der nok i al fremtid.

Desuden har hun også de dejligste produkter til at bevare de gode resultater .

Vil du se mit resultat på halsen så gå ind på Nord-magasin.dk og kig i magasinet under skønhed, det er efter 3 behandlinger.
Resultatet taler for sig sig selv.
læs mere
Susanne Lauritsen
Susanne Lauritsen
Jeg har lige fået en helt fantastisk øjen behandling for mørke render under øjnene og jeg er vildt glad for resultatet... og meget mere glad kan virkelig se at det har hjulpet på mig 😘😘 og Julie var helt fantastisk og forklarede alt hvad hun lavede en rigtig sød og rar person 😊 hendes maskiner var helt i top og meget professinel 👍🏼 lokalet var et varmt og flot lokale 😊😊kan varmt anbefale til alle andre og jeg vil helt sikker komme igen og sige det til andre 😊😊læs mere
Klaus Toxborg Petersen
Klaus Toxborg Petersen
Fantastisk sted! Jeg er virkelig glad for mit store resultat- af snart flad mave! �
Jeg følte mig i de trykkeste... hænder. Jeg kan virkelig anbefale andre at prøve det samme. Varmeste anbefalinger herfra.læs mere
Sandra Leonhard Sommer
Sandra Leonhard Sommer
Julie er meget professional med stor faglig indsigt i, Julie er noget helt særligt, begavet, engageret og så dygtig til... det hun laver. Min hud føles som fløjl og slike. Dygtig og sympatisk behandler. Resultatet er imponerende og kan ses med det samme ...anbefalinger til Ageless 🙂læs mere
Siham Habibi
Siham Habibi
Super kompetent behandling og masser af gode råd.
Jeg har fået lumfedrænage mod væske i benene. Sidegevinst har... været mindre cellulitis og vægttab.
Det hjælper 100% sikkert.
Jeg kan helt klart anbefale Privatklinikken Ageless.
læs mere
Tina Olsen
Tina Olsen
Tak for dig,du gør en forskellen dine behandlinger,og det gode humør,vil varmt anbefale dig,ønsker alle skal have den... samme mulighed.læs mere
Lajla Aurbakken
Lajla Aurbakken
Jeg kan varmt anbefale Ageless klinikken.
Jeg kan både mærke og se forskel i mit ansigt efter en kollagenlys... behandling. jeg glæder mig allerede til næste gang.
super fin service man føler sig virkelig godt tilpas.
læs mere
Anita Toxborg
Anita Toxborg
Selv under denne coranaramte tid får klinikken mine varmeste anbefalinger. Indehaver Julie tager alle forbehold så jeg... føler mig tryg så jeg forsat kan få mine behandlinger 😀læs mere
Stinna Frese
Stinna Frese
En dejlig lille klinik med en helt igennem fantastisk indehaver, der virkelig går op i sine kunder. Jeg kan kun varmt... anbefale stedet og behandlingerne.læs mere
Luiza Szymanska
Luiza Szymanska
Julie er meget faglig kompetent og man kan virkelig mærke at hun brænder for det hun laver 😊 Hun er ærlig... omkring hvilken behandling der vil være bedst for netop dig og hvilke behandlinger der ikke er og det er noget jeg sætter stor pris på 😊 Og det er også derfor jeg kommer igen - tror jeg bliver afhængig 😊 Er igang med et RF behandlingsforløb, hvor resultaterne viser sig over tid men allerede nogle dage efter første behandling kunne jeg mærke at min hud blev mere “smooth”, så jeg glæder mig til at se hvad behandlingerne kan gøre på den lange bane 😊👏👏læs mere
Christina Jensen
Christina Jensen
Er fuldstændig vildt begejstret for det gode resultat som denne lille hyggelige men meget kompetente klinik har opnået... med mit hævet knæ. Drænage er bare sagen og samtidig er der så mange andre ting det hjælper på. Er en taknemmelig kundelæs mere
Susan Leonhard Johnsen
Susan Leonhard Johnsen
En af mine ynglings klinikker 😍 Den skønneste behandler, men stor viden indenfor sit felt. Behagelige... omgivelser, og behandlinger der virker ❤ Min varmeste anbefalinglæs mere
Marie Svalebech Sørensen
Marie Svalebech Sørensen
Kæmpe fan af Ageless og Julie, som altid yder den bedste behandling, og jeg går altid derfra tilfreds og med en bedre... følelse i kroppen - kan varmt anbefales🙏🏼😍✨læs mere
Julie Lund Larsen
Julie Lund Larsen
Privatklinikken Ageless og Julie får mine varmeste anbefalinger - her er man i trygge rammer og hænder. Senest fik jeg... en RF behandling i ansigtet - det er den bedste behandling jeg har fået i ansigtet nogensinde!! - Denne vil jeg gentage årligt 👍🏼 jeg har endda fået ros for min “nye hud” af andre. Min hud var før træt, og tyngdekraften havde meldt sin ankomst - tak for dejlig behandling 💎læs mere
Rebecca Annie Hope Evans
Rebecca Annie Hope Evans
Rigtig god service, meget god rådgivning, med en bred viden. Og ikke mindst virkelig gode og meget tilfredsstillende... resultaterlæs mere
Sofie Pedersen
Sofie Pedersen
Endeligt noget der virker😀
Jeg har fået utallige ansigtsbehandlinger, brugt mænger af penge, blot for at... blive skuffet af resultatet, efter at have fået behandlinger med radio frekvens af Julie, er det første gang EVER jeg kan se et resultat 👌👏 det virker.
Jeg er imponeret, hun ved alt om maskinerne og produkternes indhold
Og virke, man kan virkelig mærke at hun brænder for det, og har en følelse af, hun bruger mere tid på behandlingen end man har betalt for.
Jeg glæder mig til næste behandling❤️
læs mere
Gitte Rustad
Gitte Rustad
Får lækre behandlinger og det giver både humøret og huden et løft
Helle Soling
Helle Soling
kanon rådgivning, rimelige priser og synlige resultater.

Julie du er kanon.
Elaine Rønnau Burmeister
Elaine Rønnau Burmeister
Har fået flere rigtig gode RF behandlinger hos Julie og skal igen i dag, hvilket jeg glæder mig til🤗 Min hud... bliver så fin bagefter, selv min rosacea bliver markant bedre😍❤️læs mere
Frk Jensen
Frk Jensen
Hjemvendt fra endnu en dejlig omgang hos Julie i Ageless. Nu både prøvet RF, cavitation og drænage. Og hvor jeg bare... glæder mig til flere behandlinger og rigtigt kunne begynde at se de ændringer på og i min krop som jeg kan mærke er på vej.😍👏
Super anbefalelsesværdigt👌
læs mere
Nynne Phister Larsen
Nynne Phister Larsen
Har i dag lørdag 24.6 -17 fået antiage behandling for 1. gang, det var SÅ dejligt og en helt igennem skøn oplevelse.... Julie fortæller om sine produkters virke og indhold, og maskinens kvaliteter, jeg er imponeret over resultat og følelse. Julie har de blødeste hænder og jeg havde lyst til at ligge der resten af dagen.
Jeg kan stadig mærke at min hud "arbejder" den har fået glød og er opstrammet. Jeg kan varmt anbefale Ageless, det SKAL absolut prøves. Glæder mig til næste behandling. Tak Julie �
læs mere
Amina Hansen
Amina Hansen
Jeg kan varmt anbefale Julies behandlinger. Julie brænder for hendes fag og hun har helt tjek på de maskiner, cremer og... teknikker, hun bruger. Så man føler sig altid i trygge hænder.
Efter i mange år at have prøvet adskillelige cremer og behandlinger for min urene, fedtede og ujævne hud kunne jeg allerede efter én behandling se forbedringer. Det er hver en krone værd og jeg vil anbefale alle at tage et smut forbi Privatklinikken Ageless!
læs mere
Josefine Marie Rustad
Josefine Marie Rustad
Jeg kan virkelig anbefale behandling hos Julie. Jeg har fået 2 behandlinger og kan virkelig se forskel. Wauuu. Min mand... sagde: "Hold da op" da jeg kom hjem, og det var ikke ment som: "Har du nu brugt for mange penge igen", nej det var ment om forskellen i mit ansigt efter behandlingen. 🤩👍🏼🙌🏼læs mere
Marianne Godtfredsen
Marianne Godtfredsen
Jeg fik en super og professionel behandling.
Gitte Grete Frederiksen
Gitte Grete Frederiksen
En rigtig god og professionel behandler. Man får en meget ærlig mening om sit ansigt og resultat efterfølgende. Jeg er... meget tilfreds med resultatet og glæder mig til næste gang.
Er spændt på hvad det kan føre til ❤️
læs mere
Berit Haasum
Berit Haasum
Fantastisk service ! Og fantastisk behandling ! Mere professionelt kan det ikke blive !
Kan klart anbefales.
Mohammad Majid
Mohammad Majid
Døjede med skinnebensbetændelse og fik en enkelt behandling af Julies lymfedrænage. Og det var nok til at jeg kunne... spille fodbold igen 👌🏼 kan klart anbefaleslæs mere
Mads Christoffersen
Mads Christoffersen
Kan kun anbefale Privatklinikken Ageless! Jeg har opnået hurtige resultater og føler mig meget tryg i Julies hænder.... Hvilket jeg vægter meget højt når det kommer til disse type behandlinger som klinikken tilbyder.læs mere
Vibeke Østerberg
Vibeke Østerberg
Jeg har kun rosende ord tilovers for Julie og hendes arbejde. Hun er dygtig, meget engageret og man kan mærke hun... brænder for sit fag.læs mere
Maria Louise Eriksen
Maria Louise Eriksen
I have had a few RF treatments here and I’m really happy with the results. It is always a nice relaxing experience, and... I highly recommend it if you’re looking for results without surgery.læs mere
Jess Rainey
Jess Rainey
Første besøg og absolut ikke den sidste 🤩 God og tryk oplevelse og virkelig god behandling mod ømme frisør-og... løbeben. Vi ses Og kæmpe anbefalinger herfra ❤️læs mere
Nadia Pandorff
Nadia Pandorff